Hardshock Festival - The Afterworld

Jelle de Melker | 18 april 2015
algemeen

Line-up Hardshock Festival

Nog niet bekend

Zet allemaal een groot kruis in je agenda op zaterdag 18 april, dan is het namelijk tijd om helemaal los te gaan in een compleet andere dimensie. Een dimensie waar alles draait om datgene wat jullie allemaal bij elkaar brengt...hardcore! It's time for Hardshock Festival – The Afterworld!

Hardshock Festival is een 100% hardcore festival wat open staat voor vernieuwingen, veranderingen en waarde hecht aan de stem of een wens van de échte liefhebber. Mede daardoor heeft Hardshock Festival zich in de afgelopen jaren weten te ontpoppen tot het hardste hardcore Festival van Europa. Originaliteit, diversiteit en grensverleggend, dat zijn enkele kernwoorden die dit festival omschrijven en dat gaat voor 2015 niet anders zijn.

Met het doel dat Hardshock Festival zich ook in 2015 maximaal blijft onderscheiden in alle vormen en maten gaat de organisatie een aantal veranderingen doorvoeren. Zo komt er in de early hardcore area meer ruimte voor de echte millenium hardcore (2000-2005) en krijgt het festival een betere indeling waardoor o.a. de frenchcore/terror area flink kan worden uitgebreid. De area-indeling in 2015 ziet er dan als volgt uit: hardcore main area, Industrial, frenchcore/terror, early/millenium, drum'n bass/crossbreed.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws