Het nieuwe geluidsysteem van Coachella

Mark Hofman | 8 januari 2016
algemeen

Calvin Harris, Major Lazer en LCD Soundsystem, het zijn maar een paar namen die op de aankomende editie van Coachella te vinden zijn. Eerder deze week bracht de organisatie de line-up naar buiten en nu komen ze met nog meer nieuws: het festival komt met een nieuw geluidsysteem waar je u tegen zegt.

Het geluidssyteem van Coachella

Het is lang geleden maar 2manydjs en LCD Soundsystem staan weer eens samen op hetzelfde festival, maar dat gaat dit jaar tijdens Coachella weer gebeuren. Wat veel mensen niet weten is dat beide acts al jaren bezig zijn met een samenwerking. James Murphy en de twee leden van 2manydjs hebben de handen ineen geslagen met sound engineer John Klett voor een groot project met de naam 'Despacio'. Despacio is een speakersysteem van 50.000 watt en is 35 meter lang, een goed geluidsetje dus. Het apparaat staat het hele weekend achter het publiek op Coachella en dat moet een hele bijzondere ervaring gaan creëren.

Check de video hieronder waarin 2manydjs en LCD Soundsytem je alles vertellen over dit nieuwe geluidsysteem van Coachella.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws