De reden waarom dj's niet altijd reageren

Mark Hofman | 13 januari 2016
algemeen

Als dj's en producers één ding fanatiek gebruiken om met hun fans in contact te staan, dan is het wel social media. In de nieuwe editie van Clublife Magazine zetten we de tien populairste dj's op social media voor je op een rijtje en dat zijn er nog al wat. Sommige dj's hebben een aantal miljoen volgers en dat brengt veel interactie met zich mee. De reden waarom er niet altijd gereageerd wordt op jouw comment door de dj in kwestie is misschien hier wel uit te lijden.

Instagram notificaties met 8 miljoen

Met, bijvoorbeeld, een paar miljoen volgers op je Instagram is het een onmogelijke taak om iedereen te antwoorden, dat is ook de reden dat veel dj's hun pushnotificaties uitzetten en dat is maar goed ook. Demy De Zeeuw, eigenaar van het Instagram-account 433, heeft acht miljoen volgers en laat zien wat er gebeurt wanneer je een foto of video online zet. Kijk de video hieronder maar eens:

Bizar! Misschien is dit wel de reden waarom jouw favoriete artiest niet altijd reageert op je comments, het is simpelweg niet bij te houden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws