De nieuwe look van Avicii

Mark Hofman | 22 januari 2016
algemeen

Avicii heeft het in het laatste deel van 2015 rustig aan gedaan wat optreden betreft en kan het jaar 2016 dus fris beginnen. Bij een nieuwe start horen ook nieuwe persfoto's en deze deelde de dj afgelopen week op zijn Facebookpagina, maar de reacties waren niet mals.

Avicii's nieuwe look

In zijn beginjaren zagen we Tim Bergling voornamelijk met lang haar verschijnen, later zagen we hem alleen nog maar met petten of mutsen op zijn hoofd. Voor de persfoto's van 2016 heeft de dj besloten zijn pet maar weer eens af te doen.

Reacties

De foto's zelf zien er goed uit, maar de dj is er amper op te herkennen. Het korte haar en zijn ingevallen gezicht zorgen voor veel verschillende reacties. Zo vinden veel fans dat hij erg veel lijkt op Armin van Buuren of nog meer op Dash Berlin, en in die laatste vergelijking kunnen we ons wel vinden.

Maar er zijn ook veel fans ongerust: ze vragen zich af of het goed gaat met de dj en of hij wel genoeg rust neemt:

Humor

De lolbroeken zijn natuurlijk ook van de partij en daardoor duiken er verschillende versies van de persfoto's op. Eén waar de dj is gewapend met een afrokapsel en de ander weer met dreadlocks. Dat Avicii humor heeft wordt hiermee wel duidelijk: hij deelde namelijk de bewerkte foto's op zijn Facebook.

Tim zijn persoonlijke favoriet? Dat is deze: 

Hoe je het ook went of keer, met deze deal begint het jaar voor Avicii in ieder geval heel erg goed! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws