The Black Eyed Peas terug

Martijn Bastianen | 8 april 2016
algemeen

‘Hey Mama’, ‘I Gotta Feeling’ that you’re going to love this news. ‘The Time’ has finally come. I ‘Don’t Lie’, The Black Eyed Peas are coming back! We hebben er lang op moeten wachten, maar Will.i.am heeft gisteren een reünie aangekondigd. In de radio-uitzending van Capital met Roman Kemp vertelde de Black Eyed Peas-zanger dat ze weer terug komen.

‘Er komt een Black Eyed Peas-reünie. Maar weet je wat het is, het breekt mijn hart dat ik dat moet zeggen, omdat we de Black Eyed Peas eigenlijk altijd hadden moeten behouden.’

Met andere woorden, Will.i.am had nooit gewild dat The Black Eyed Peas zouden stoppen. Na de break heeft hij zich gericht op zijn solocarrière, maar daar heeft hij enkel succes mee behaald, zoals ´This Is Love´ en ´Scream&Shout´. Ook is hij vier jaar jurylid en mentor geweest bij de talentenshow The Voice.

Laatste tour

In juli 2011 was de laatste wereldtour van de band. Daarna vertelden ze ddat ze een break zouden nemen. Na vijf jaar komt de band dus eindelijk terug bij elkaar. Wanneer we weer een nummer kunnen verwachten, is niet duidelijk.

Wat is jouw top drie favoriete tracks van The Black Eyed Peas? Laat het ons weten!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws