Hardwell & friends nemen stamkroeg in Breda over

Martijn Bastianen | 18 mei 2016
algemeen

Jij bent Hardwell en je hebt een avondje vrij. Je komt eindelijk weer terug na het lange touren over de hele wereld. Je zit op de bank en je verveelt je een beetje. Dan ga je natuurlijk naar je favoriete stamkroeg toe! Maar hij kwam niet alleen, hij had wat vriendjes opgetrommeld. Niet zulke hele bijzondere vriendjes, hoor... Wat dacht je van Martin Garrix, Armin van Buuren, Fedde Le Grand, The Partysquad, Lil Kleine, Sunnery James & Ryan Marciano, Dannic, Kill The Buzz, en nog véél meer. Deze foto is toch één en al squad goals?

LEES OOK: Dit was 7th Sunday 2016!

Hardwell & friends going hard in Breda!

Café Janssen was even omgetoverd in een soort van The Flying Dutch Breda Journey, of Ultra Music Fissa Breda. Zoveel grote namen in zo’n kleine warmhartig café, hoe fucking dope is dat!? Om je even een kleine impressie te geven, heeft Hardwell een video gepost op zijn Facebook. De video van Hardwell is inmiddels verwijderd van zijn Facebook. Hartstikke zonde!

Update [13:48]:

Partyscene sprak ook met David Kop, de eigenaar van Café Janssen, over deze waanzinnige avond! Dit is wat David ons had te vertellen:

‘Robbert (Hardwell, red.) is al een jaartje of acht een maatje van mij. Café Janssen is in Nederland zijn plek voor ontspanning waar hij met zijn vrienden een biertje kan drinken. In 2013 hebben we de verjaardag van Ruben van de Partysquad bij ons in de zaak gevierd. Robbert zei een maand of twee geleden tegen mij dat het weer tijd werd voor een gezellig avondje. Drie weken geleden hebben we dit tijdens het lunchen besproken. Tijdens die lunch hebben we samen een dag uitgekozen en hebben we besproken welke dj's hij eventueel zou kunnen vragen. Robbert heeft toen een aantal jongens benaderd, en dat is als een soort olievlek helemaal verspreid naar de hele Nederlandse dj-scene.  Bijna alle grote namen waren er gisteren. Een ongelofelijke avond!

We hebben het expres voor het eind geheim gehouden. De mensen die Robbert allemaal mee zou nemen stonden op een gastenlijst. Het moest een besloten avond worden, we hebben maar capaciteit voor tweehonderd man. We wisten dat het anders te groot zou worden. Dinsdagavond is vaak de avond waar jongens vrij zijn. Buiten Tijs (Tiësto, red.) en Nick (Afrojack, red.) waren alle grote Nederlandse dj's aanwezig!'

(Foto's Stappen & Shoppen)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws