De LIVE-trailer van The Flying Dutch 2016!

Martijn Bastianen | 19 mei 2016
algemeen

the flying dutch

Wij zijn net zo enthousiast als jullie zijn. De officiële LIVE-trailer The Flying Dutch 2016 is uit en hij is geweldig! Het feestje gaat weer een spektakel worden, ook omdat het binnen zes uur was uitverkocht. Héél de wereld kan meekijken, omdat ze dit jaar livestreams verzorgen, speciaal voor de fans. Vandaar dat ze deze trailer hebben gebruikt als teaser.

LEES OOK: Hardwell & friends nemen stamkroeg in Breda over

Locaties

Wat al eerder bekend is geworden, is dat het zich op drie locaties afspeelt. De steden waar het wordt gehouden zijn Amsterdam, Eersel (vlakbij Eindhoven) en Rotterdam. Per helikopter worden ze van stad naar stad gevlogen, net zoals de vorige editie.

LIVE-trailer The Flying Dutch

Met de tien grootste Nederlandse dj’s gaat dit feestje weer helemaal awesome worden. Oliver Heldens, Martin Garrix, Afrojack, Armin van Buuren, Tiësto en nog veel meer zijn er te vinden. Om jullie te prikkelen is er nu een speciale LIVE-trailer naar buiten gebracht door de organisatie. Hierin leggen ze uit wat er allemaal is te zien op de livestreams. Bekijk de trailer hier! Op de website van The Flying Dutch vind je meer informatie.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws