DJ Paul Elstak's guilty pleasures zijn fitnessen en kleurboeken!

Thomas Keulemans | 30 juni 2016
algemeen

Fitnessen en kleurboeken verlagen stress bij DJ Paul Elstak

Wat is dat nu voor een opmerkelijke titel? DJ Paul Elstak, sinds jaar en dag een bekende in de dance scene en verantwoordelijk voor talloze early rave en (happy) hardcore hits uit de jaren '90, doet deze grappige uitspraak.

Relaxen en geen stress

DJ Paul Elstak (50) laat weten dat het kleuren in 'grote mensen kleurboeken' hem enorm tot rust brengt. Dat, en fitnessen. Sinds kort is hij met een persobal trainer aan de slag om nog gerichter aan het resultaat van zijn uren in de sportschool te werken. O zijn toch al afgetrainde armen zitten overigens ook een heleboel kleurtjes, die van zijn vele tattoeages! Maar dat kleuren, dat is toch wel echt iets aparts, al bestaan er speciale kleurboeken voor volwassenen.

Drukte 

De stoere (van oorsprong Haagse) dj staat nog steeds regelmatig op een festival te draaien. De ergste drukte van de jaren '90 is dus wel enigszins voorbij.

'Tegenwoordig probeer ik de drukte wel zoveel mogelijk te beperken tot de weekends, omdat ik mijn gezinsleven ook heel erg belangrijk vindt. Dat kleuren doe ik om mijn hoofd leeg te maken, net als trainen. Vanaf december train ik met een personal trainer en het is weliswaar pittig, maar ik kan het iedereen aanraden die stress heeft!'' 

aldus Paul Elstak, die bewust een stapje terug heeft gedaan in het aantal optredens dat hij nog doet.

DJ Paul Elstak op de Foute Party 2016 van Q-Music, een paar weekenden geleden.

Beeld via Facebook en AD

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws