Calvin doet het wellicht ook met Kanye West

Ivo Mollemans | 29 juli 2016
algemeen

Calvin en Kanye

Na het uitgaan van de relatie tussen Calvin Harris en Taylor Swift is er al tijden sprake van ruzie tussen de twee. Taylor Swift maakte eerst bekend gemaakt dat ze mee heeft geholpen aan het nummer 'This Is What You Came For', dat officieel is uitgekomen met Rihanna, zonder enige verwijzing naar Taylor Swift zelf. Hier was Harris niet zo blij mee en dit heeft hij duidelijk laten merken in een serie twitter berichten.

LEES OOK: Relatie Calvin Harris en Taylor Swift media truc

Calvin Harris kiest kant van...

Laat het nu zo zijn dat Taylor Swift ook in de knoop ligt met Kanye West en Kim Kardashian. Deze ruzie werd laatst verplaatst naar Snapchat en daar heeft Calvin Harris zich nu dus ook in gemengd. In de video's is te zien hoe hij de kant kiest van Kanye West door te playbacken op zijn nummers met de specifieke tekst ‘Wifey gonna kill me, she the female OJ.’ Dat dit een uithaal is naar Taylor Swift mag duidelijk zijn, maar nu hebben zowel Kanye West als Calvin Harris laten weten elkaar getalenteerde artiesten te vinden.

Samenwerking

Calvin Harris heeft voorzichtig laten weten dat hij in de toekomst een samenwerking met Kanye best wel ziet zitten. Kanye West liet blijken dat ook helemaal niet erg te vinden. Tot nu toe hebben de mannen echter nog niks concreets gecommuniceerd en het blijft voor ons dus bij hopen, gissen en afwachten...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws