Afrojack en Don Diablo vertellen persoonlijk verhaal

Rick Francissen | 1 augustus 2016
algemeen

Afrojack & Tommy Sunshine

Afrojack en Don Diablo zijn twee dj’s die de absolute top hebben behaald. Hoe ze daar zijn gekomen is voor veel mensen helemaal niet bekend. Tommie Sunshine heeft in samenwerking met Redbull TV in zijn After The Raves serie het verhaal gezocht achter deze supersterren en probeert daarmee een dieper liggende boodschap duidelijk te maken.

LEES OOK: Kijken: De documentaire over fenomeen Tommie Sunshine

Bezoek aan huis

In de aflevering van After The Raves zoomt Tommie Sunshine in op Nederland waar veel succesvolle dj’s al in hun jonge jaren het leven als beroemdheid leren ervaren. Zowel Afrojack als Don Diablo zijn op jonge leeftijd al doorgebroken en hebben beide kennisgemaakt met het leven als een superster. Dit gebeurde voor beide dj’s op een te vroege leeftijd waar zij nog niet toe waren aan zoveel aandacht. Tommie Sunshine bezoekt de twee Nederlanders dan ook op de plekken waar zij zich het meest thuis voelen.

Don Diablo

Afrojack wordt opgezocht in het café van zijn moeder in Spijkenisse en praat samen met haar over de tijd waarop hij niet meer wist wie hij zelf was. Don Diablo praat samen met zijn moeder bij haar thuis in Coevorden over zijn jeugd en over hoeveel invloed zijn vader heeft gehad op zijn leven en carrière.

Amsterdam is Nederland

De insteek van de serie is erg Amerikaans, dit komt vooral naar boven als je de making of of de profile video van Nederland ziet. Hierin wordt Amsterdam gelijk gesteld aan Nederland en wordt er door Tommy en de regisseur van het stuk verbaasd gepraat over de groene grasvelden en koeien die daar rondlopen. Desalniettemin is het een goede documentaire van bijna een half uur. De video is alleen te zien op de website van Redbull TV.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws