Jay Hardway en Julian Jordan wéér samen op ADE!

Thomas Keulemans | 24 augustus 2016
algemeen

De twee goed met elkaar bevriende dj's Julian Jordan en Jay Hardway zullen evenals vorig jaar tijdens het Amsterdam Dance Event samen te zien zijn. In 2015 stonden ze samen met nog een aantal andere dj's in de Nova als 'Jay Hardway & Friends', waar toen ook namen als Tony Junior, Thomas Newson en DubVision bij aanwezig waren. En hóe! Op een gegeven moment stonden ze zo'n beetje met zijn allen tegelijk in de dj-booth en achter de draaitafels, terwijl het publiek helemaal los ging!

Julian Jordan x Jay Hardway @ ADE 2016

Jay Hardway scoorde dit jaar vooral met 'Electric Elephants’ en ‘Stardust’, terwijl Julian Jordan van zich deed spreken met 'Pilots' en zijn nieuwste release 'A Thousand Miles. Als jij het ADE ook goed wilt afsluiten op de laatste dag van de vijf (de zondag dus), dan zit je dit jaar goed! De heren hebben opnieuw een eigen event, ditmaal in de Jimmy Woo. Dat wordt dus het beste van het beste wat de twee jonge EDM-helden te bieden hebben op electro en house gebied! Verwacht opnieuw een top feestje, met ook dit jaar weer enkele onverwachte mystery gasten van de twee vrienden! Meer info volgt binnenkort...

LEES OOK: Julian Jordan's succesvolle solo-debuut in New York

Tickets zijn inmiddels al verkrijgbaar, zoals ook in de tweet van Julian Jordan te lezen valt.

Matties

Dat de boys goede matties van elkaar zijn blijkt ook wel uit Jay's felicitaties aan Julian Jordan voor diens verjaardag eerder deze week. Ze draaien ook regelmatig op dezelfde festivals, zoals deze zomer bijvoorbeeld nog op Starbeach Chersonnisos in Kreta.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws