Yellow Claw zet succes voort in duo

Rick Francissen | 28 augustus 2016
algemeen

Yellow Claw

MC Bizzey kondigde in juni aan het voormalig trio Yellow Claw te verlaten. De stap heeft tot nu toe gelukkig weinig effect gehad op het succes van de artiesten. Yellow Claw blijft niet alleen in Nederland, maar ook internationaal hoge hogen gooien.

Yellow Claw in de VS

De jongens van Yellow Claw hebben na het verlaten van hun derde teamlid een drukke zomer achter de rug. Zij stonden onder andere in Los Angeles in het Hollywood Paladium. Deze populaire concertzaal liep vol voor de jongens uit Nederland. Met Moski als opwarmer kwam het publiek in de perfecte staat en ging dan ook volledig uit zijn dak tijdens het optreden van Yellow Claw. Alle bekende tracks als ‘Shotgun’, ‘Till It Hurts’ en ‘In My Room’ kwamen voorbij.

Barong Family tour

Na het succes in Los Angeles staat er alweer een druk schema op het programma voor het Nederlandse dj-duo. Naar aanleiding van het nieuwe album op hun label Baron Family wordt er in september in Azië een wereldtour gestart. Later wordt ook de VS weer bezocht en zal de tour eindigen in Europa. Heb je het album nog niet gehoord, luister dan hieronder naar het gratis album waar je onder andere tracks van Yellow Claw, Wiwek, Moski, Dirtcaps en Mightyfools hoort.

LEES OOK: Barong Family Label Night

Beeld via Insomniac

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws