Lil Wayne en Mannie werken aan een nieuwe dance project

Ivo Mollemans | 12 september 2016
algemeen

De gouden dagen van hip-hop in de late jaren 90 en de vroege jaren 2000 hebben gezorgd voor onvergetelijke en legendarische duo’s. Één van die onvergetelijke duo’s is de combinatie Lil Wayne en DJ Mannie Fresh. De twee hebben samen de hit ‘Go D.J.’ gemaakt en nu, jaren later, staat Lil Wayne nog steeds bovenaan in de hip-hop wereld. Helaas voor Wayne krijgt de artiest de laatste tijd steeds meer concurrentie van artiesten als Drake. Daarnaast is de artiest verwikkeld in een politieke strijd met zijn voormalige platenmaatschappij Cash Money Records. Het leek de Lil Wayne daarom even teveel te worden en op social media sprak hij er zelfs al over om te stoppen.

LEES OOK: Martin Garrix en Matisse & Sadko werken aan nieuwe track

Nieuwe act van Lil Wayne moet redding brengen

Het tij lijkt echter deels gekeerd voor de rapper. Een nieuwe act moet ervoor zorgen dat Wayne weer terugkomt op de hoogte waar hij ooit was. Deze nieuwe act zal een dance project worden en wat hip-hop betreft zal hij hoogstwaarschijnlijk minderen, maar volledig verlaten zal de muziekstijl Wayne’s carrière nooit. Voor dit project gaat hij de samenwerking dus weer aan met dj Mannie Fresh. Er zijn verder echter nog geen details over het project vrijgegeven en dus zullen we nog moeten afwachten wat het precies inhoud.

Een officiële release date voor eventueel materiaal kunnen we voorlopig ook nog niet verwachten doordat Lil Wayne nog in de knoop ligt met zijn voormalige label. Toch kunnen we bijna met zekerheid zeggen dat de twee zich zullen gaan focussen op dance muziek.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws