Kygo krijgt onvergetelijke 25e verjaardag

Rick Francissen | 13 september 2016
algemeen

Kygo

Het icoon van de tropische house Kygo heeft het jaar van zijn leven. Veel hits, een debuutalbum en optreden op de Olympische Spelen zijn ingrediënten die het 25e levensjaar van de Noorse dj en producer hebben gemaakt. Zijn 25e verjaardag wordt dan ook groots gevierd wanneer hij voor Ultra Singapore in zijn geboorteland Singapore aanwezig is.

LEES OOK: Herbeleef Kygo’s optreden van de Olympische Spelen

Vrienden vliegen de wereld over voor Kygo

Zoals je in de onderstaande video kunt zien is Kygo zijn manager Myles Shear de dj aan het opwachten. Met de super Amerikaanse brief die hij geschreven heeft werkt hij toe naar het moment waarop Kygo verrast wordt door zijn vrienden en in tranen van geluk uitbarst. Acht van zijn beste vrienden zijn overgevlogen naar Singapore om daar samen met hem een onvergetelijke dag te beleven.

Met de vriendengroep gaan ze paddle boarden, feesten op een boot en als afsluiter van de dag staat Kygo als een van de headliners op Ultra Singapore. Als dit nog niet bijzonder genoeg is wordt hij na zijn set op het podium ook nog eens toegezongen door het gehele publiek. De ‘Happy Birthday’ track die je op de achtergrond hoort is van de jarige zelf samen met John Legend en luister je op Vimeo. Gefeliciteerd nogmaals Kygo!

Beeld via Facebook Kygo

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws