Fake Marshmello aanwezig in club Zouk Singapore

Ivo Mollemans | 14 september 2016
algemeen

Als we het hebben over populaire clubs in Azië, dan staat Zouk bovenaan de lijst. De club wordt wereldwijd erkent en brengt een unieke ervaring voor stappende mensen. Helaas voor de club kreeg de organisatie begin dit jaar een hoop negativiteit over zich nadat ze hadden besloten om de set van Faddi Wasef, één helft van het bekende trance duo Aly en Fila, vroegtijdig te onderbreken.

Fake Marshmello

Nu heeft de club zich opnieuw slecht in het daglicht geplaatst door een dj te laten optreden met het Marshmello masker op zonder dat het de daadwerkelijke artiest was. De club had reclame gemaakt voor een afterparty na Ultra Singapore en hierbij zou Marshmello als dj aanwezig zijn. Een resident dj heeft aangegeven dat het echter niet om de echte Marshmello ging, maar dat er dus iemand was die was gekleed als de bekende man in het wit met een marshmallow als hoofd.

Resident dj komt met statement

De resident dj van club Zouk, Jade Rasif, heeft naderhand op via Facebook aangegeven dat deze actie van Zouk totaal niet acceptabel was en dat de mensen bedrogen zijn. Volgens Jade was de boeking van Marshmello niet eens officieel en Marshmello had zelf al aangegeven dat hij niet aanwezig zou zijn bij de club. Toch besloot Zouk dat het een goed idee was om degene in een Marshmello kostuum naar binnen te laten, tot grote ergernis van veel fans. Mensen die speciaal naar Zouk kwamen om Marshmello te ontmoeten zijn teleurgesteld, Het heeft het imago van de naam Zouk flink aangetast. 

Wat echter wel opvalt is dat de nepperd niet eens heel erg op de echte Marshmello leek ondanks zijn witte kleding en masker. Aan het masker was duidelijk te zien dat het niet het originele lichtgevende masker was en ook zijn stem klonk blijkbaar heel anders dan je gewend bent van de dj tijdens zijn sets.

Zouk heeft inmiddels via Facebook een uitleg naar buiten gebracht naar hoe deze situatie tot stand is gekomen en de club bied hun excuses aan voor het voorval.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws