Afrojack viert Halloween in Walibi

Peter Güldenpfennig | 21 september 2016
algemeen

Laat het maar aan Afrojack om een dik feest te geven. Echter, voor een horrorfilm draait hij ook zijn hand niet om. Dat blijkt wel uit de promotie van de Halloween Fright Nights die dit jaar voor de zestiende maal plaatsvinden op vrijdag, zaterdag en zondag van 8 t/m 30 oktober in Walibi Holland. 

Halloween Fright Nights in Walibi

Focus in het korte filmpje ligt op The Clinic, de nieuwe attractie die dit jaar geïntroduceerd wordt. Wat het is weten we pas echt tijdens een bezoek aan de Fright Nights, maar het filmpje wekt in ieder geval onze interesse. 

Walibi is tijdens Halloween dé plek om te zijn wanneer je van pretparken houdt en over stalen zenuwen beschikt. In de gethematiseerde Scare Zones en de spectaculaire Haunted Houses kun je ervan uit gaan dat je schrikt en niet zo’n klein beetje ook. Naast The Clinic bevinden zich in Walibi gebieden met namen als Quarantine, Twisted Hellfire, Campsite of Carnage, Things en Game Over. 

Dit seizoen zijn er twee nieuwe zones aan het rijtje toegevoegd: Shadows en Pirates Cove. Waar je voorheen alleen in deze zones de stuipen op het lijf kon worden gejaagd door de scare actors, ben je dit jaar nergens meer veilig. De Haunted Houses: The Villa, Haunted Holidays, Jefferson Manor en Psycho Shock zijn angstaanjagender dan ooit en als dat nog niet genoeg is, kun je daar dus de meest extreme Halloween experience ooit aan je bezoek toevoegen door The Clinic te bezoeken.

Afrojack nodigt je uit tijdens ADE

Onderdeel van de samenwerking is een bezoek van Afrojack aan de Halloween Fright Nights tijdens het Amsterdam Dance Event. Samen met o.a. Apster, D-wayne, Ravitez, Fais en tien fans van over de hele wereld zal hij proberen te overnachten in de Villa van Walibi Village. Tijdens een ‘Try to sleep horrornacht’ komen we er achter wie van hen er een oog durft dicht te doen.

Zelf ook geïnteresseerd in de Fright Nights? Check hier de verschillende data en beschikbaarheid van tickets!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws