Martin Garrix op de Vogue cover

Rick Francissen | 21 september 2016
algemeen

Martin Garrix

Dat Martin Garrix een waanzinnig succesvolle carrière als dj heeft, ontgaat niemand. Met zijn nieuwste single 'In The Name Of Love' met Bebe Rexha heeft hij bijvoorbeeld al meer dan 111 miljoen steams op Spotify binnen minder dan twee maanden. Martin Garrix is echter niet alleen maar op het podium te zien. Zo was hij laatst voor het eerst te zien op de Amerikaanse tv en stond hij als model in de LINDA.meiden. Het werk als model lijkt hem erg goed te bevallen want deze maand is hij opnieuw te vinden op de cover van een magazine, namelijk de Vogue Man.

Martin Garrix in de Vogue Man

De Vogue is een magazine wat oorspronkelijk met onderwerpen als fashion nieuws, trends, catwalk shows en cultuur vooral op vrouwen was gericht. Sinds het oprichten van de mannenversie Vogue Man is er ook ruimte voor de mannelijke lezer. Hierin wordt onder andere de mooiste mannenmode, de beste grooming producten en interviews met interessante, stijlvolle mannen behandelt. Met name de laatste categorie is van toepassing op Martin Garrix.

Naast de genoemde kenmerken van de Vogue Man focust het blad zich in de nieuwe editie op een element waar mannen ook erg goed in zijn, namelijk muziek maken. Met dit onderwerp dat aan bod komt is Martin Garrix de aangewezen persoon om aan het woord te komen. Het blad omschrijf de dj dan ook 'jongen die wel hangt met David Guetta, Usher, Justin Bieber en Kayne West.' Wat er in het interview met de populaire dj staat is niet bekend. Dat staat in het magazine wat op 22 september in de winkels ligt. 

 

wooooooohooooo thanks @nlvogue #gladjanus

Een foto die is geplaatst door Martin Garrix (@martingarrix) op

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws