Armin van Buuren omarmt Van Gogh

Rick Francissen | 27 september 2016
algemeen

Armin van Buuren

Armin van Buuren is ondanks zijn drukke schema over heel de wereld graag bezig met zaken in eigen land. Zo trad hij op voor de koninklijke familie, draaide en maakte hij een nummer voor de huldiging van het Nederlands elftal en is hij altijd in Nederland te vinden tijdens Koningsdag. Nu gaat de dj uit Leiden een nieuwe samenwerking aan, ditmaal met het Van Gogh museum.

Embrace Vincent

Ter gelegendheid van het Amsterdam Dance Event vanaf 19 oktober wordt er (t/m 1 december) een speciale tentoonstelling beschikbaar gesteld in het Van Gogh museum in samenwerking met Armin van Buuren. De dj laat zijn fascinatie voor de kunstenaar blijken in een multimediatour waarin hij elf kunstwerken van Van Gogh persoonlijk toelicht. Het project dat Embrace Vincent heet koppelt Armin van Buuren de muziek van zijn album Embrace aan de kunstwerken van Van Gogh.

LEES OOK: ADE 2016: Armin van Buuren, Hardwell en Afrojack in 538DJ Hotel

Tijdens het Amsterdam Dance Event zal naast de start van de tentoonstelling op vrijdag de 21e nog een exclusieve showcase plaatsvinden in het Van Gogh museum. Hiervoor zullen zowel het museum als Armin van Buuren een beperkt aantal kaarten voor verloten via hun sociale media kanalen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws