Hardwell gaat met CJP cultuurtips geven

Ivo Mollemans | 28 september 2016
algemeen

Hardwell en Paul de Leeuw: Deze twee namen zou je niet snel naast elkaar verwachten. Toch gaan de twee samen een project aan met nog 31 andere bekende Nederlanders. Het project heeft als doel om andere erop attent te maken wat er allemaal te doen is omtrent cultuur in Nederland. Het project word geleid door CJP.

CJP cultuurtips van Hardwell

Voor het project zijn 33 bekende Nederlanders benaderd om hun medewerking te verlenen. CJP wil graag meer mensen laten zien wat voor aanbod in culturele activiteiten en bezichtigingen Nederland wel niet heeft. Dit wordt volgens de organisatie namelijk vaak onderschat. Mensen die graag hun culturele horizon verbreden kunnen zich aanmelden met hun e-mailadres. Vervolgens sturen de BN’ers een aantal van hun persoonlijke favoriete bezigheden met betrekking tot cultuur. Dit kan van alles zijn: van uitstapjes tot boeken. Per maand ontvang je dan 1 tot 3 tips, te beginnen in oktober.

LEES OOK: Armin van Buuren omarmt Van Gogh

Iniatief

Het project is bedacht door Sara Madou, hoofdredacteur van CJP, en A'dam-E.V.A.-regisseur Norbert ter Hall. Hun visie voor het project is duidelijk:

‘Met de CJP-pas krijgt iedereen tot dertig jaar korting op cultuur, maar onze tips zijn voor iedereen bereikbaar en interessant. Daarom stellen we dit initiatief open voor iedereen in Nederland. Want: hoe meer mensen cultureel actief zijn, hoe beter. We vinden cultuur een essentieel deel van het leven, omdat het je horizon breder maakt en meer begrip krijgt voor de wereld om je heen.’

Aanmelden voor het project kan via deze website.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws