Martin Garrix treedt op bij MTV EMA in Ahoy Rotterdam

Thomas Keulemans | 24 oktober 2016
algemeen

Het Amsterdam Dance Event zit erop! Met 550 sprekers, 2.200 artiesten op meer dan 140 locaties, duizend evenementen en 375.000 bezoekers is een nieuw record gevestigd. Bovendien werden Dimitri Vegas & Like Mike van de troon gestoten. Ook nu het ADE voorbij is kan de kersverse nummer 1 dj Martin Garrix niet achterover gaan leunen, want er staatn alweer allerlei gave dingen op zijn agenda. Garrix zal zondag 6 november live te zien zijn bij de MTV EMA 2016 in Rotterdam Ahoy. Dit maakte MTV, onderdeel van Viacom International Media Networks, vandaag bekend.

MTV Presents: the presenters

Daarnaast werden ook de eerste celebrity presenters aangekondigd, namelijk de actrices Nina Dobrev en Deepika Padukone (uit xXx: Return of Xander Cage), supermodel Jourdan Dunn, de Canadese activiste en catwalker Winnie Harlow en rapper en acteur Jaden Smith (juist: zoon van Will Smith). De MTV EMA 2016 zijn zondag 6 november vanaf 21.00 uur live te zien op MTV.

“Ik vind het zo leuk om weer deel uit te maken van de MTV EMA; één van m'n favoriete feestjes in het jaar, voor een avond vol muziek en magie in mijn thuisland,"

aldus Martin Garrix.

LEES OOK: Veel dance nominaties bij de MTV EMA's

Optredens naast Martin Garrix

Eerder maakte MTV al bekend dat Bruno Mars, OneRepublic, Shawn Mendes, DNCE, Lukas Graham en Zara Larsson ook een optreden zullen verzorgen tijdens de show. Zangeres Bebe Rexha presenteert de gehele show en treedt tevens op; het valt te verwachten dat zij dit o.a samen met Garrix zal doen om hun dikke hit 'In The Name Of Love' te brengen. De complete line-up van performances zal op een later tijdstip bekend worden gemaakt. Fans kunnen wel al stemmen op hun favoriete artiesten via www.mtvema.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws