Steve Aoki mist het echte dj'en

Rick Francissen | 28 oktober 2016
algemeen

Steve Aoki

Taarten gooien, in een boot crowdsurfen en champagneflessen poppen. Met deze omschrijving heb je ongetwijfeld direct Steve Aoki in je hoofd. De Amerikaanse dj heeft hiermee een uniek concept neergezet dat hem onderscheid van de andere dj’s in de scene. Uiteraard kan Steve ook gewoon goed dj’en en uit een interview met Dancing Astronaut blijkt dat hij dit af en toe toch wel mist in zijn werk.

LEES OOK: Steve Aoki investeert in eSports

JEWEL residentie in Las Vegas

Las Vegas is het Ibiza van de VS. Feesten zijn er in overvloed evenals de populairste dj’s uit de wereld. Ook aan clubs is er geen tekort, zo vindt je bijvoorbeeld Hakkasan, The Light, Marquee en Omnia in de Amerikaanse stad. Nu is er nog een club geopend genaamd JEWEL, wat overigens ook eigendom is van de Hakkasan Group. Hier krijgt Steve Aoki de kans om als resident aan de slag te gaan.

Residentie voor Steve Aoki

Zoals je in het volledige interview kunt lezen wordt er naast informatie over zijn residentie ook verder gevraagd naar de documentaire ‘I’ll sleep when I’m dead’. Het wordt dan ook duidelijk dat er voor Steve een wereld is opengegaan door de documentaire omdat hij nooit praatte over familiezaken. In I’ll sleep when I’m dead zie je dat de dj een lastige relatie met zijn vader had. Hij heeft er overigens wel voor gezorgd dat Steve vandaag de dag is wie hij is.

Ook laat de dj die je kent van ‘Turbulence’ weten dat hij af en toe het echte dj’en wel mist in zijn werk. 'Bij JEWEL kan ik terug naar mijn oorsprong gaan door muziek door elkaar te mixen en hiermee meer bezig te zijn met het dj’en in plaats van het feesten (taarten gooien, etc.). Ik ben ook niet beperkt tot alleen mijn eigen tracks’, laat Steve weten.

Hopelijk plaatst Steve Aoki zijn sets die hij in JEWEL draait na afloop ook online, want een ticket naar Las Vegas om een van deze sets mee te maken wordt een beetje te veel van het goede. Tenzij je natuurlijk toevallig toch in de buurt bent.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws