The Prophet werkt samen met House of DJ’s

Rick Francissen | 14 november 2016
algemeen

The Prophet steunt House of DJ's

Breda wordt wereldwijd als de kweekvijver voor dancetalent gezien. Niet gek, want onder andere Tiësto, Hardwell en Wardt van W&W komen allemaal uit de Brabantse stad. Om deze titel te behouden en zelfs te versterken is er het House of DJ’s gestart. Een locatie waar ondernemers, artiesten en jong talent samen kunnen komen. Naast Tiësto voegt nu ook de hardstyle legende The Prophet zich in het rijtje dj’s die House of DJ’s steunt.

LEES OOK: Tiësto is ambassadeur van House of DJ’s

The Prophet vertegenwoordigt een grote groep liefhebbers

Met de steun van een dj als The Prophet is House of DJ’s initiatiefnemer Arnold van der Leden erg blij. Zoals Arnold hieronder aangeeft is hij een icoon voor een subgenre wat echt in Nederland is ontstaan. Daarbij heeft hij ook het succesvolle Scantraxx Recordz opgericht waar track van de grootste dj’s uit de scene worden uitgebracht.

“Dov Elkabas is een grote naam binnen de hardcore-gabberstijl. Zo niet de grootste, want hij stond echt aan de basis van de Hardstyle. Dit is de enige subcultuur die in Nederland is ontstaan en van daaruit de hele wereld is overgegaan. Weer iets om trots op te zijn en daarom verdient dit absoluut een plek in HOUSE of DJ's. Door de samenwerking met The Prophet, wordt ons draagvlak nog groter, nog breder. Een mooie verrijking waar we bijzonder trots op zijn.”

The Prophet zelf is ook erg enthousiast over de samenwerking. Dit bleek toen hij op 12 november voor een uitzinnige menigte bekend maakte dat hij een officiële samenwerking ging starten met House of DJ’s.

“Wat ik zo goed vind aan HOUSE of DJ’s, is dat de pioniers die ooit aan de wieg stonden van de huidige Dance industrie kunnen vertellen wat zij ervaren hebben. We kunnen anderen leren hoe deze industrie tot stand is gekomen. Dus niet vanuit een promoter, maar juist vanuit het perspectief van dj’s zelf. Juist daarvoor is HOUSE of DJ’s bedoeld. Dat maakt het zo uniek.”

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws