Major Lazer doet het na Justin Bieber ook met Nicki Minaj

Mark Hofman | 25 november 2016
algemeen

De mannen van Major Lazer gaan bijzonder lekker en weten al jaren dikke hits te scoren in de dance-scene, maar ook in de pop-charts. Waar het trio eerder dit jaar een gigantische hit had met Justin Bieber, lijken ze ook nog eens een samenwerking met Nicki Minaj te hebben gemaakt. 

Major Lazer doet het met Nicki Minaj 

Major Lazer weet al jaren hoe ze grote hits moeten maken. Zo ging het in 2013 helemaal los toen het trio 'Watch Out For This', maar was het vorige jaar pas echt doorbreken geblazen met de hits 'Lean On' en dit jaar met 'Light It Up'. Afgelopen zomer scoorde het trio weer een gigantische hit met 'Cold Water', die ze samen met Justin Bieber maakten. Deze kun je overigens niet gemist hebben, want om de drie nummers komt hij weer voorbij fietsen op de radio. Maar misschien kunnen we daar beter aan wennen, want het zou zomaar nog eens een keer kunnen gebeuren. 

Major Lazer is namelijk keihard aan het werk voor hun nieuwe album Music Is The Weapon, waar ook de track met Justin Bieber op te vinden is. Maar het lijkt erop dat er nog een bijzonder vette samenwerking op het album staat. Tijdens de American Movie Awards maakte Diplo, Jillionaire en Walshy Fire bekend dat ze een track hebben gemaakt met Nicki Minaj en PARTYNEXTDOOR. Meer dan dat wilden ze er nog niet over zeggen, maar deelden wel met ons dat we de track ongeveer op 6 januari kunnen gaan verwachten. 

Wat verwachten jullie van de samenwerking? Wordt het net zo'n klapper als met Bieber, of gaat dit minder worden? Laat het ons weten!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws