Mental Theo is bezig met een autobiografie

Ivo Mollemans | 8 december 2016
algemeen

Wie kent hem niet: Mental Theo. De dj is al langer dan menig hedendaagse artiest bezig in het vak en veel personen die nu op alle grote festivals staan, keken vroeger tegen hem op. Hij heeft een goedlopende carrière achter de rug en ook vandaag nog weet hij op veel plekken te draaien. Een ware veteraan dus en daarom vond hij het hoogtijd dat hij zijn verhaal ging opschrijven.

De biografie van Mental Theo in een boek

En het opschrijven van zijn verhaal is dan ook precies waar hij mee bezig is. Het boek zal uitgebracht worden in samenwerking met uitgeverij Kosmos. Zoals het er nu naar uitziet gaat deze in de zomer van 2017 in de verkoop. Het boek heet heel toepasselijk ‘Wonderful Days’. ‘Wonderful Days’ is het nummer waarmee Mental Theo en Charly Lownoise allebei doorbraken. 2017 is een goed jaar om het boek uit te brengen, want dan is het precies 25 jaar geleden dat Theo en Charly aan hun samenwerking begonnen.

LEES OOK: Calvin Harris genomineerd voor BBC Artist Of The Year

Het boek zal zeker niet alleen gaan over zijn carrière als dj. Naast het draaien heeft hij namelijk ook verschillende tv-programma’s gepresenteerd en vroeger had hij zelfs een eigen raceteam.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws