Ferry Corsten previewt Gouryella documentaire 

Mark Hofman | 21 december 2016
algemeen

Ferry Corsten werkte 15 jaar geleden samen met niemand minder dan Tiësto aan een reeks tracks. Trance was op dit moment nog behoorlijk underground, maar daar kwam door dat project verandering in. Gouryella zorgde voor een beweging richting de mainstream en daar lanceert Corsten volgend jaar een documentaire over. 

Ferry Corsten previewt documentaire 'Gouryella'

Ferry Corsten en Tiësto werkte samen aan Gouryella toen trance nog underground was. Artiesten als Paul van Dyk en Paul Oakenfold zaten net aan in de mainstream, maar dat kwam vanwege een aantal soundtracks van films. Verder was er nog weinig van trance te bekennen in de mainstream. Nadat Tiësto en Corsten samen als Gouryella een aantal tracks naar buiten brachten, kwam daar wel verandering in. Het was de eerste grote stap richting de mainstream. 

Omdat dit project zoveel betekent heeft voor de wereldwijde trance-scene, is het niet gek dat een documentaire over die scene de naam Gouryella krijgt. Het gaat in op de scene van toen, de ontwikkelingen en het uiteindelijke succes. De documentaire krijgen we in 2017 volledig te zien, maar om ons alvast warm te draaien komt Ferry Corsten met een toffe preview.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws