Bieden voor het goede doel met We Are The Future

Rick Francissen | 21 december 2016
algemeen

We Are The Future

Heb jij altijd al een exclusief item zoals de hoofdtelefoon van Headhunterz of het lichtbord van Lil’ Kleine zijn eerste soloshow in Nederland willen hebben? Dit is je kans! We Are The Future organiseert een exclusieve veiling. De opbrengsten van de veiling gaan allemaal naar de Global Goals van de Verenigde Naties. Wat dit precies inhoudt check je in de volgende video.

Exclusieve veiling

Vind jij ook dat er gewerkt moet worden aan de Global Goals? Help dan nu, want met de veiling van We Are The Future krijg je er ook nog wat leuks voor terug. Naast een hoofdtelefoon van Headhunterz of een lichtbord van Lil’ Kleine zijn show kun je namelijk ook een studiosessie met Mesto en Justin Mylo winnen, een meet & greet met Mike Williams krijgen of een gesigneerd exemplaar van Jay Hardway zijn nieuwe merchandise cap krijgen.

Heineken Music Hall

Bieden op jouw favoriete item of actie kan op de We Are The Future website. Dit is mogelijk tot vrijdag 23 december 20:00 uur. Op deze avond worden ook de winnaars bekend gemaakt in de Heineken Music Hall. Ook zullen alle deelnemende artiesten aanwezig zijn en optreden in de grote zaal of bij de Eclectic stage. Verder is het ook mogelijk om artiesten als Julian Jordan, Monica Geuze en Broederliefde te spreken op deze avond.

Line up We Are The Future

Mainstage: Headhunterz, Wildstylez, Sam Feldt, Julian Jordan, Jay Hardway, Broederliefde, Lil’ Kleine, Ronnie Flex, Sem Vox, Mike Williams, Justin Mylo, Mesto en Navarra.

Eclectic Stage: Manuel & Geza, Monica Geuze, Glowinthedark, Johnny 500, Jasha Rudge, Russo.

Meet & Greet: Robin Martens & Buddy Vedder, Julian Jordan, Broederliefde, Lil’ Kleine, Ronnie Flex, Monica Geuze en Jasha Rudge.

 

LAST CHANCE! De veiling met exclusieve items van de #WATF2016 artiesten sluit donderdag om 20.00 uur! Wacht dus niet langer en BIED MEE 🎉

Een video die is geplaatst door We Are The Future (@wearethefuturefest) op

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws