DJ’s lakken nagels voor Tijn’s Serious Request

Rick Francissen | 22 december 2016
algemeen

Tijn Serious Request

De onbetwiste held van deze week is Tijn. De zesjarige ongeneeslijk zieke jongen besloot voor (waarschijnlijk) zijn laatste Serious Request een actie op te zetten voor het goede doel. Met lak-aan.nl vraagt Tijn mensen hun nagels te lakken en daarbij een donatie te doen én drie anderen uit te dagen om hetzelfde te doen. De actie is op zijn zachts gezegd een gigantisch succes!

Hardwell, Armin en Tiësto doen ook mee!

Als het vuurtje eenmaal begint te lopen is die niet meer te stoppen, zo blijkt met de lak-aan.nl actie van Tijn. Met het doel om 100 euro als totaalbedrag te behalen zal het succes wat nu behaald is ook de jongen zelf versteld doen staan. De teller blijft maar stijgen en heeft al lang de half miljoen gepasseerd.

Ook de dj-scene zet zich massaal in voor de speciale actie. Hardwell, Tiësto en Armin van Buuren zijn hier sprekende voorbeelden van. Met de artiesten en BN’ers die vervolgens gelinkt zijn aan de actie door Hardwell en Armin lijkt het erop dat ook de rest van Nederland de nagels alvast klaarmaken om gelakt te worden. Zelfs kickboks kampioen Rico Verhoeven loopt ineens met nagellak rond. Alles voor het goede doel! Wil je zelf de actie van Tijn steunen? Ga dan naar lak-aan.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws