Body Music komt met zomerse EP 'Just One'

Pieter Hiemstra | 16 februari 2017
algemeen

Het producersduo Body Music komt met een nieuwe EP 'Just One'. Een heerlijke EP met twee zomerse tracks en fijne remixes van Patch Works en Lay-One. 

Muziek voor strandfeestjes

Met de eerste lentedagen in het vooruitzicht, komt het Amerikaanse label Razor 'n Tape met een nieuw producersduo uit Colombia: Body Music. Die brengen nu een EP met funky pianohouse, met genoeg punch voor zomerse strandfeestjes. Het duo is een samenwerking tussen de Colombiaanse Bosq en Amerikaanse Vito Druzzi. Druzzi is bekend als drummer van the Post-Punk groep The Rapture. Bosq bracht eerder tracks uit op onder meer Soul Clap Records. Zelf omschrijven ze de EP als 'rauwe, funky disco, house en jazzy piano muziek'. 

Zoals veel artiesten, brengt ook Body Music hun muziek uit op vinyl. Just One wordt geperst op een felblauwe vinylplaat, en misstaat dus ook niet als woningdecoratie. Met de support van onder andere DJ Mag, staan ook de meer mainstream platforms achter het producerscollectief. 

Dus mocht je zat zijn van de winter, en alvast uitkijken naar strand, cocktails en barbeques: volg dan vooral Body Music en platenlabel Razor 'n Tape!

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws