Skrillex wil Daft Punk ook weer zien touren

Ivo Mollemans | 16 februari 2017
algemeen

De pop-up shop van Daft Punk in Los Angeles is al een aandachtstrekker, maar daar kon ook nog wel een feestje bovenop volgens het Franse duo. Tijdens de officiële opening werd er op locatie ook een privéfeestje gehouden waarvoor ze een aantal behoorlijke artiesten wisten te strikken. HXLT, Mija en Skrillex gaven daar namelijk een speciaal setje weg.

Skrillex wil shows van Daft Punk

Het grootste deel van de avond was het Mija die te vinden was achter de decks en de set van Skrillex kwam voor velen als verrassing. Skrillex heeft net als Daft Punk ook een hoop mensen beïnvloed op muzikaal gebied, maar zelf ziet ook hij graag dat de twee weer eens wat liveshows gaan doen. Skrillex spreekt hier niet alleen namens zichzelf, maar namens een hoop fans die al langer hopen op een eventuele comeback of beter nog een Alive 2017 tour.

LEES OOK: Steve Aoki wil af van zijn EDM imago

Tot nu toe is daar helaas nog geen officieel nieuws over gekomen. Toch heeft men de hoop nog niet opgegeven, want het jaar is ook nog maar net begonnen. Daarnaast traden de twee robots samen met The Weeknd op tijdens de uitreiking van de Grammy Awards.

Skrillex doet in elk geval erg zijn best om de fans te helpen. Hij kent ze persoonlijk en probeert zelfs via die weg de heren aan te moedigen om te gaan touren.

 

Skrillex Part Duex #skrillex #daftpunk #daftpunkpopup

Een bericht gedeeld door WEEZA.W. (@wickedweeza) op

 

Mandem #skrillex #daftpunk #dAftpunkpopup

Een bericht gedeeld door danny taylor (@mr_danny_t) op

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws