Nieuw speelgoed van Daft Punk 

Mark Hofman | 20 februari 2017
algemeen

Vorige week performde het duo Daft Punk samen met the Weeknd bij de Grammy's. Vervolgens kwamen ze met hun eigen pop-up store met daarin veel merchandise en zou je dus denken dat de twee het wat rustiger aan gaan doen. FOUT! Daft Punk lanceert namelijk nieuw speelgoed, maar dan uiteraard wel op de Daft Punk-manier. 

Daft Pink lanceert nieuw speelgoed 

Echte Daft Punk-fans opgelet! De Fransmannen krijgen alweer een nieuwe speelgoedlijn, dus hou je spaarrekening in de gaten. De lijn wordt ditmaal uitgegeven door het Japanse bedrijf Medicom Toy. Wat er allemaal precies te koop is weten we nog niet, maar op het Instagram-account van END Clothing is wel al een teaser te zien. 

 

@medicom_toy x @daftpunk Action Figures -- coming soon. #daftpunk #medicom

A post shared by END. (@end_clothing) on

Het gaat hier om een speelgoedfiguur van Guy-Manuel de Homem-Christo in zijn Human After All-outfit. Hoeveel het kost weten we niet, maar aan de stand van de vingers te zien gaat het hier om een Bandai Tamashii-achtige figuur. Die dingen kosten zo'n 250 dollar per stuk, dus hou je alvast vast. 

Je zou je eventueel af kunnen vragen waarom Daft Punk wederom met een speelgoedlijn komt, maar aangezien hun pop-up store een groot succes was begrijpen we het wel. Wanneer de speelgoedlijn precies uitkomt is nog niet bekend. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws