Martin Garrix over 'Scared To Be Lonely' en Coachella 

Mark Hofman | 27 februari 2017
algemeen

Martin Garrix is ook 2017 weer heerlijk begonnen. De huidige nummer 1 dj van de wereld scoorde een geweldige hit met 'Scared To Be Lonely', deze track maakte hij met Dua Lipa. In een interview met Fuse.TV laat Martijn weten hoe de samenwerking hem bevallen is en praat hij over zijn terugkeer nar Coachella dit jaar. 

Martin Garrix over hit en Coachella 

Martin Garrix wist in de afgelopen jaren de dancescene al te veroveren, maar na zijn hit 'In The Name Of Love' ging het helemaal hard. Dat Martijn met die druk om kan gaan is met de vervolg single 'Scared To Be Lonely' wel duidelijk. Het nummer weet de hitlijsten wereldwijd aan te tikken en wordt op menig feest of festival door de speakers gepompt. Maar hoe kwam de samenwerking tot stand? 

Martin Garrix zegt tegenover Fuse.TV dat Dua Lipa al een tijdje op zijn verlanglijstje stond voor een collab. De reden? 

' Because they were working remotely, the entire collaboration was finished without them ever meeting – their first time seeing each other in person was on the set of the music video!'

Daarnaast praat Martin Garrix over de vrijheid die hij heeft met zijn eigen label STMPD Records, legt hij meer uit over de Seven EP en licht hij zijn terugkeer naar Coachella toe. Kijk het volledige interview hieronder: 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws