7-jarige tekent platencontract

Mark Hofman | 15 maart 2017
algemeen

Sinds de dancescene steeds groter wordt, schieten 'kinderdj's' als paddenstoelen uit de grond. Of het nu gaat om een twaalfjarige knul in een club of een driejarig ventje die 'South Africa Got Talent' wint: iedereen wil opeens achter de knoppen staan. De hype leek even weg, maar is inmiddels weer helemaal terug. De nieuwste kinderdj aan het front: DJ Little Ale. Een meisje van zeven jaar met een heus platencontract. 

Dj Little Ale: een zevenjarige meisje met een platencontract 

Dj Little Ale is een Libanees talent en is inmiddels een gevestigde naam in Bali. De kleine meid heeft grote stappen gemaakt binnen de oost-Aziatische dancescene. Bij elk optreden komt ze met Brazilian Bass aanzetten. Het begon allemaal met haar vader. Die nam haar mee naar allerlei grote gigs waardoor ze in aanraking kwam met de muziek.  

Sinds haar debuut heeft Little Ale al een bijzondere fanbase gecreëerd die niet allen uit feestgangers bestaat. Ook powerhouses Alok, Dubdogz en Bhaskar zijn gek op de kleine meid en voorzien haar van nieuwe tracks en samples om te gebruiken tijdens de sets. 

In een video op Facebook is het meisje live in actie te zien en het klinkt nog helemaal niet verkeerd ook! Maar het blijft natuurlijk bizar dat een meisje van zeven(!) in een discotheek staat te draaien. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws