Schande! Martin Garrix weggestuurd bij een club!

Ivo Mollemans | 16 maart 2017
algemeen

Op de eerste plaats staan in de DJ Mag Top 100 brengt een hoop voordelen, maar dat wil niet zeggen dat je alles kan doen waar je zelf zin in hebt. Martin Garrix kwam hier ook achter toen hij werd afgewezen bij een club in Dumfries.

Martin wordt keihard weggestuurd

Hij was voor de opnames van de videoclip voor zijn single ‘Scared To Be Lonely’ in Schotland nabij het plaatsje Dumfries. Dit is ook de plek waar Calvin Harris vandaan komt en dus vroeg hij hem wat eventueel een goed uitgaansgelegenheid zou zijn. Calvin raadde Martijn af om daar überhaupt uit te gaan, maar eigenwijs als Martijn is besloten ze toch te gaan.

LEES OOK: Het New York's Warehouse gevoel in Amsterdam: Roger Sanchez presents Undr the Radr Night

Dit leidde ertoe dat hij werd afgewezen bij de deur van een club omdat hij hun dresscode niet hanteerde. Martijn kwam aanzetten in een joggingsbroek en dit paste niet bij het beleid van de club.

‘We shot it in Scotland, in Dumfries and Calvin Harris is from there so I asked him, ‘Where can I go out in Dumfries?’ and he was like, ‘Don’t go out there!’ But we found a good spot and we partied so it was good. Oh and I didn’t get into the first club actually ’cause I was wearing jogging pants so we went to the place next door!’

Tja, regels zijn regels en het schijnt dat ze er bij die locatie van houden om deze na te leven. Ze hebben in elk geval wel de kans gemist om een beroemd persoon in huis te halen, maar dat is hun keuze.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws