Calvin Harris geeft aanwijzing voor alweer een nieuwe release 

Mark Hofman | 16 april 2017
algemeen

Als er één grote artiest in 2017 veel nieuwe tracks releast dan is het Calvin Harris wel. Begin dit jaar kwam de Canadees met 'Slide' aanzetten, vervolgens met 'Heatstroke' en lijkt nu de Brit met weer een nieuwe track te komen. Via Snapchat geeft de artiest een hint dat we waarschijnlijk niet lang meer hoeven te wachten op de komst van de track. 

Calvin Harris geeft aanwijzing voor nieuwe release 

Begin dit jaar kwam Calvin Harris met een epische samenwerking tussen hem, Frank Ocean en Migos. De track 'Slide' wist hoge ogen te gooien en werd goed ontvangen. Dat was echter nog niet voldoende voor de producer. Hij bundelde de krachten met Young Thug, Ariana Grande en Pharell Williams voor 'Heatstroke'. Deze track was niet alleen opmerkelijk door de grote namen, maar ook vanwege de stijl van het nummer.

Op zijn Snapchat plaatste Harris een serie aan stories waarin hij naar een derde single lijkt te hinten. De eerste snap uit het verhaal was een foto van 'Slide' met de tekst 'Part 1' erbij. De tweede was een foto van 'Heatstroke' met 'Part 2'. Vervolgens kwam er zwart beeld met de tekst 'Part 3' wat er kan wijzen dat Harris druk bezig is met zijn volgende release. 


 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws