Skrillex en Poo Bear brengen 'Would You Ever' toch uit

Freek Minderman | 27 juli 2017
algemeen

Na het lekken van twee nieuwe singles en een verspreking van Poo Bear, de songwriter van veel Justin Bieber-hits, blijkt dat de geruchten rondom Skrillex half waar waren. De hype rondom de track met Poo Bear was namelijk zo groot, dat de twee mannen het nummer uiteindelijk wel hebben uitgebracht op de datum die Poo Bear per ongeluk online doorgaf. Op Reddit waren al gelekte versies van het nummer verschenen, welke al snel geclaimd werden. 

Het tweede album

In de afgelopen jaren heeft Skrillex meerdere tracks en remixes uitgebracht, maar een langverwachte tweede album blijft uit. Wel weten we dat de producer al een tijdje in de studio opgesloten heeft gezeten met onder andere G-Eazy, Getter, Oshi en D.R.A.M.

We zullen nog even moeten wachten om deze samenwerkingen te horen op een opvolger van 'Scary Monsters and Nice Sprites', maar hebben wel een met soul geladen 'Would You Ever' zoethoudertje gekregen van OWSLA-labeleigenaar Sony. De exprerimentele producer heeft weer wat bekende vocal chops gebruikt in het nieuwe nummer die het iconische Skrillex geluid uitschreeuwen.

Stream het nummer hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws