WMC Blog Partysquad deel IV

Partyscene Redactie | 30 maart 2009
blogs

Een nieuwe dag en we besluiten het overdag maar ietwat rustig aan te doen; krachten sparen voor wat nog komen gaat...


Sneakers galore!


Sneakers galore!


Veel dope winkels gezien, dus shoppen is wat ons even te doen staat. Eerst een dikke sneakerstore aangedaan alwaar –als we de shopmanager moeten geloven- Lil Wayne die ille patta’s heeft gehaald die je ziet in die Kevin Rudolf video. Ze staan er wel, dat dan weer wel..Maar goed, teveel winkels en te weinig tijd dus snel door naar Kid Robot. Toch maar even een shirtje opgepikt en (jawel) weer een zonnebril!  

Zilveren auto


Zilveren auto...


Groene auto


Groene auto...


De overkill aan mega-overthetop-luxe auto’s valt me al bijna niet meer op maar ik kon het niet laten om er toch een paar op de foto te zetten.


Winkeltje


Winkeltje...


Vitrine


Vitrine...


Amsterdam op South Beach


Amsterdam op South Beach...


Ille patta's


Ille patta's...


Het huis van... Wie?


Het huis van... Wie?


En nog wat autootjes


En nog wat autootjes...


De avond lijkt te snel te zijn gevallen en na wat babbelen met het thuisfront via de skype, rol ik met homies Biggie Twizzo (twan dus) en Jordy naar het Remix Hotel voor een Beatport.com special. Luke draait en er zijn weer veel zwaargewichten aanwezig.  -En natuurlijk ook minimaal een zwembad lengte aan partyminded, beach lovin’, spring break gangers en/of muziekliefhebbers.


Luke @ Remix Hotel


Luke @ Remix Hotel...


Opblaasbal en feestend publiek


Opblaasbal en feestend publiek...


Oh yes, u are now rockin'with the best


Oh yes, u are now rockin'with the best...


Jasja (Ace)


Jasja (Ace)...


Ik maak kennis met de oprichter van de eerdergenoemde gouden website, luister samen met Afrojack hoe wat van zijn producties door de speakers knallen en schud de hand van MC Flipside (check ‘m op ‘autograph’ met Hatiras: gouden lines).


Ik sneak met Olga nog heel even snel naar de opening van “The Main Event”, zoals de immer bescheiden Diddy de party van hem en Felix the housecat in samenwerking met MixMag heeft genoemd. Het gebeuren vindt plaats in de Cameo.


The Main Event


The Main Event...


Voor de deur kom ik Armand van Helden met Dean Coleman tegen. Deze laatste is zo’n onmisbare alleswetende, achter de schermen opererende studioman, die magie verricht voor veel artiesten; recentelijk heeft hij ook vanuit de US. mijn nieuwe Macbook vrijwel geheel omgetoverd tot een nucleaire bom. En veel props hierbij aan mijn manager Olga! ;-)


Zomaar twee barschermpjes


Zomaar twee barschermpjes...


In de lijn van het subtiele gedrag van de man formerly known as Puff Daddy, kun je op dit evenement geen kant opkijken zonder non-stop trailers te zien van de film ‘Notorious’. Er staan weer genoeg grote namen gepland en het belooft dan ook een sparkelend feestje te worden. Helaas kunnen we niet afwachten of dit het geval is, want ons main event van vandaag vindt all the way downtown plaats.


En weer komt er een meute niet binnen


En weer komt er een meute niet binnen...


We komen aan op 14th  street bij de forse venue ‘Karu and Y’ alwaar het feest ‘One Night Only /Am Only’ al in volle gang is. Ook al hebben we wederom de juiste hookups, toch is het ook voor ons echt even wachten op het moment dat de brandweer de poort sluit vanwege een feestgangersoverschot in de club. Maar goed, zodra we dan binnen zijn, ben ik dat snel vergeten. Wat ging het hier weer los!


Chicks vinden dat dj-gebeuren geweldig


Chicks vinden dat dj-gebeuren geweldig...


Afro clipt als een malle


Afro clipt als een malle...


Volgens mij had 'ie zes gigs op één avond


Volgens mij had 'ie zes gigs op één avond...


Afro oppo PS


Afro oppo PS...


Dj Frances investeert haar dj-fee in het upgraden van haar cupmaat


Dj Frances investeert haar dj-fee in het upgraden van haar cupmaat...


Bad Boy Bill


Bad Boy Bill...


Het toffe voor mij persoonlijk vond ik dat naast de grote main area waar Laidback Luke net back2back z’n ding deed met Bad Boy Bill, ik ook eindelijk live kon checken in de tweede area, hoe The Bloody Beetroots (Italië) hun ding deden!


Eén van de Bloody Beetroots


Eén van de Bloody Beetroots...


En de andere


En de andere...


Dit zijn 2 boys die je zeker in de gaten moet houden! Deze mannen rollen met Steve Aoki en als je ze nog niet kende, check dan even de video van de song ‘Warp’. Ze draaien incognito met behulp van freaky maskers en zelfs wanneer ik ze na hun set tijdens een praatje in ‘burger outfit’ op de foto zet, hebben ze nog een speciaal uitgedachte pose...


In burger zijn het gewoon Bobby en Tommie


In burger zijn het gewoon Bobby en Tommie...


Deze lag er al toen we binnenkwamen


Deze lag er al toen we binnenkwamen...


Crack


Crack...


Het feest duurt tot een uur of 8 ’s morgens maar wanneer wij ons tegen half 5 een beetje richting uitgang begeven, zijn er al veel mensen die dit niet gehaald hebben.

We hebben onszelf inmiddels al geheel aangepast aan de Miami levensstijl tijdens spring break, dus nadat we omstreeks half 6 zijn teruggekeerd bij ons hotel, hangen we nog een tijdje op de strip.


Sowieso hield 'ie meer van een goed boek dan van housemuziek


Sowieso hield 'ie meer van een goed boek dan van housemuziek...


Zonder echte reden, gewoon ‘n beetje nababbelen met de boys en dronken of op andere manier onder invloed zijnde voorbijgangers aanschouwen. In NL is het dan natuurlijk al tegen de middag dus telefonisch breng ik nog even snel verslag uit aan Jerry alvorens ik mijn heerlijke bankbedapparaatding op zoek...


WMC-Blog Partysquad deel I

WMC-Blog Partysquad deel II

WMC-Blog Partysquad deel III

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws