Mick Boskamp: Zandvoortalive

Partyscene Redactie | 17 augustus 2007
blogs

Boskamp kreeg afgelopen zaterdag Jefferson op visite. Ze maakten iets heel bijzonders mee...

Zandvoortalive


Hi makker,

BoskampLeuk dat je in het Zandvoortse was, afgelopen zaterdag! Hoewel de bagagedrager van mijn verroeste Kronan-fiets best lekker zit, weet ik dat ik je niet bepaald in stijl heb opgehaald van het station. Mijn excuses nog daarvoor. Maar het eten van Mel was in ieder geval erg lekker, de rosé verslavend en de stemming opperbest.

Ik moet je bekennen dat ik enigszins aangeschoten was toen we rond achten naar het strand gingen om even een kijkje te nemen op Zandvoortalive. Het was natuurlijk een feessie van niks, maar de korte wandeling er naar toe, moet ook jij als geweldig hebben ervaren. Vijf minuten. Vijf minuten van je woning op het strand. Begrijp je nu waarom we zo gelukkig zijn? Grappig ook om onze Madskillz te treffen, die samen met o.a. Gregor Salto en Missing Links stond te draaien in Paviljoen 13. Rare benaming is dat toch voor een strandtent. Ik moet altijd aan mensen denken, die geestelijk minder valide zijn. Wat dat betreft kun je de strandtenten in Bloemendaal beter paviljoens noemen en is het handiger om van de paviljoens in Zandvoort strandtenten te maken. Maar ja, wie ben ik.


Zandvoortalive

Je moet met me eens zijn dat het mooiste moment van de avond onze dansende

vriend was. Hoe oud zou hij zijn geweest? Over de zestig in ieder geval. Aan het zonnige filmpje* hieronder te zien, was hij al vroeg begonnen. Om tien uur ’s avonds stond hij nog uit zijn dak te gaan. Het mooie was dat hij beter bewoog dan wie dan ook. Sterker nog: ik kan me niet heugen dat ik iemand zo goed heb zien dansen op dance.
Iets over tienen knikte hij vriendelijk naar ons, zuchtte even demonstatief en liep toen met schoudertas de boulevard op. Wat een held!
Vond jij het ook gezellig in Zandvoort?

Dikke groet,

Mick

*Het filmpje is gemaakt door de zoon van mijn schoonzus, Jerry, die lichtjockey is. Maar daarover volgende week meer.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws