Rob Boskamp

Partyscene Redactie | 23 mei 2007
blogs

Rob Boskamp is de enige echte housepionier. Vanaf nu kan je lezen wat er door zijn hoofd en platentas spookt.

Rob Boskamp!Wat een eer! Word ik 14 dagen geleden gebeld door mijn lieve neef Mick, met de vraag of ik het leuk zou vinden om op wekelijkse basis een blog te schrijven voor op Partyscene.

Daar hoefde ik wezenlijkerwijs niet echt lang over na te denken. Al was het alleen maar omwille van het feit, dat ik het errug leuk vind nu eens iets te doen, waaraan onzer beide namen gekoppeld zijn. Dat zal de verwarring alleen nog maar groter maken…wie is ook alweer wie?!...gelukkig zijn er foto’s gemaakt, dus kan iedereen zien dat we wel uit hetzelfde nest komen, maar wel ieder onze eigen identiteit hebben…. De schrijver en dj gekoppeld door hetzelfde lot…familie, de muziek en het nachtleven. Vet!!

 

Dat weekend

Afgelopen zaterdag stond ik voor de eerste keer in 10 (!) jaar weer eens in Bob’s Saloon in Uitgeest. Een grote vierkante unit midden in het weiland ergens tussen Amsterdam en Alkmaar. Aan de buitenkant grijs en redelijk emotieloos, aan de binnenkant fraai ingericht en een kolkende massa. Beneden was de presentatie van de Reggaeton Beats cd en boven in de bijzaal (groter dan elke disco in Amsterdam m.u.v. Escape en Panama), deed ik “Nineties Reloaded”, teweten; houseclassics, house van nu met 90’s samples maar ook lekkere latinhouse en electro…..een leuke hernieuwde kennismaking, die ongetwijfeld een vervolg zal krijgen. (www.bobs.nl )

Jongstleden dinsdag was het mijn beurt om de Mellow Moods (het spelebeestje van Peter van Leeuwen) op te leuken in de One Four in Den Haag. Wat een leuke avond en wat een leuk publiek. Ongecompliceerd, meedeinend op elke groove die je loslaat, of het nou een hit is of juist die diepe shit, die je als dj zo graag draait.  (www.onefour.nl )

Heel anders was het donderdag, toen ik met DJ Silverius (Radio Veronica) “back in love” deed in de Panama in Amsterdam. Een laagdrempelige club avond voor studenten die hun examen weken even beu waren en aan de boemel wilden.

Silverius deed de classics, ik de club…was erg  leuk…. ( www.panama.nl )

  

Dit Weekend

En alsof er niets aan de hand is, loopt de ene week in de andere over….

Vrijdag (vanavond dus) doe ik mijn vaste vrijdagavond residency in Le Noir in Utrecht, de nieuwe club van Jeroen Post (ex-TMF), waar ik solo de avond vul met vooral een heel eclectische set. Denk van Bodyrox tot The Prodigy en van James Brown tot Beyonce, lekker om even los te breken van de geijkte paden……elke week is het hier trouwens

volle bak! (www.cafelenoir.nl ).

Op zaterdagavond mag ik dan tussen 20 en 23 uur Panama Restaurant van heerlijke groove-jes voorzien gedurende het eten. Het mooie hiervan is dat je dan eindelijk de kans krijgt om je platen en cd collectie echt eens uit te diepen en muziek te draaien die je als dj dus echt nergens anders kwijt kan. In een volgende blog ga ik hier nog wel eens een keer verder op in.

Check mijn site:  http://www.djrobboskamp.nl

Of mijn hyves: http://djrobboskamp.hyves.nl

Rob Boskamp in action

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws