De 10 van ... Victor Coral & Tony Flexx

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
blogs

'Viva Piemeltjes-House!'


Vaak zien we in bladen of op websites diverse dj-charts voorbij komen. Lijstjes met daarin de beste tien platen van dat moment. Althans, volgens de ondervraagde. Waarom die platen zo goed zijn, wordt meestal niet vermeld. Vanaf nu wel bij Love2Party. Dit keer de 10 van ... Victor Coral & Tony Flexx.

De 10 van ... Victor Coral


1) Royksopp - What Else Is There? (Trentemoller Remix)
Een van DE sensaties van 2005! Hun laatste grote remix van het jaar is misschien ook wel hun beste.
2) La Mode - Buy Now For Sale
De Zweden Steve Angello en Sebastian Ingrosso (aka Mode Hookers) hebben behoorlijk huisgehouden in 2005. De ene monsterproduktie na de andere, en een mix-cd op Subliminal van
Steve. Ook zij hebben het echte vuurwerk voor het einde van het jaar bewaard.
3) Les Rhytms Digitales - Jacques Your Body (Switch Remix)
Beestachtig! Dat de jongens van Switch veel in hun mars hebben, bleek al uit onder andere 'A Bit Patchy' en 'Bounce To This'. Maar dit is er ook echt een om in te lijsten...
4) Goldfrapp - Ooh La La (Tiefschwarz rmx)
Yeah! Dat Goldfrapp zich uitstekend leent om te remixen wisten we al. Tiefschwarz, de sensatie van 2004, laat wederom zien dat ze geen one trick pony zijn.
5) The Electric Press - Fish 2 Fry
Moddervette shit! Funk met een vleugje electro en een sleazy vocaaltje erover... Uitermate effectief!
6) Tom Neville - These Beats
Tom Neville is productief en veelzijdig. Dit is house zoals het bedoeld is anno 2005.
7) Claude Vonstroke - Deep Throat
Smerige minimale funk. Deze zomer al in DC10 te horen. Het gebruik van de vocal is erg origineel. Met remixes van John Tejada en Justin Martin.



Victor Coral


8) Cirez D. - Re-Match
Deze producer heeft al een aantal brute producties op zijn naam staan en deze past ook zeker in dat rijtje.
9) Cowgum - RollerCoaster Rodeo
Ja ja, Joost van Bellen en c.s. gaan ook in 2006 door! De opvolger van "Filthy & Raw" is ook echt een klapper! Lichtelijk hysterisch, maar echt top.
10) Victor Coral & Boy Bianchi
Was in december voor het eerst in de club te horen, maar nog niet helemaal af. Maar 2 projekten beginnen behoorlijk de goede kant op te gaan. Moeten het in 2006 wel gaan doen.

Waar draai je zoal de aankomende tijd?
Oud en Nieuw was echt weer een topper! Extrema en de Amsterdamse bootjes deden het wel weer! Mijn eerste van het nieuwe jaar wordt RUSH Rotterdam op 20 januari in de Off_Corso. Verder kijk ik echt uit naar RUSH Eindhoven op 28 januari in De Effenaar. De eerste editie daar rockte echt zo hard!


Wat houd je verder bezig op dit moment?
Het gaat doorrrrrr!!!
Nog harder, sneller, meer... :-)
Als ik terugben in Nederland van mijn meer dan verdiende vakantie wil ik weer vol aan de slag in de studio!
Viva Piemeltjes-House!




De 10 van ... Tony Flexx


1) Depeche Mode - A Pain That I'm Used To (Jacques Lu Cont Dub)
Na een aantal mindere remixes van de Thin White Duke heeft Stuart Price de spijker weer op zijn kop geslagen. Eindelijk weer een remix waarvan je hoort dat hij zijn best er voor heeft gedaan.
2) Cajmere - Nude
"I wish we all were nude, I wish there were no rules" Nieuw lijfmotto? Lekker doorstappen in ieder geval: Chicago style.
3) Switch - The Something Likes
Totaal over het hoofd gezien. De B-kant van A Bit Patchy hoorde ik kort geleden in een set van Benny Rodrigues en was meer dan aangenaam verrast om te horen dat ik de track zelf ook al had! :)
4) Steve Angello - Teasing Mr. Charlie
Pff.. Kick, 303-achtige bassline erbij, kick weg, lange break, opbouwen, scheuren in je synth, verschrikkelijk losgaan in je break en dan terug komen met niets meer dan de kick en bassline. In theorie lijkt het misschien nergens naar, maar kolere wat gaat dit los!
5) Bart B More - Hyped Up
Voor iedereen die van lekker gefreak houdt, get hyped on this! Bart weet hoe het werkt. Denk Induceve, Angello, Sebastien Leger en Justice in een Noord-Hollandse blender.
6) John Dahlback - Now It's Not Summer
Damn.. Over freaken gesproken! Deze jonge Zweed heeft een zieke geest, maar is wel muzikaal. Dat blijkt wel uit de duwende synth die heen en weer schiet in niet meer dan een teasend melodielijntje. Irritant kort maar o zo catchy.



Tony Flexx


7) Nick and Danny Chadelain - Is Killing Me
Lekker diep en lomp met een goede rollende bassline. De break freakt enorm en als we dan weer terug komen bij de bassline, gaan we gewoon weer vrolijk verder waar we gebleven waren. Boompty boom shit.
8) Richard Dinsdale - Sniffin'
De Toolroom stal is er een van vele gezichten, alleen al de "Leaders of the New School EP" bewijst dit. Sniffin' loopt lekker met een baslijn als een trein. Sneak meets Solid Groove zeg maar.
9) Hughes & Spier - How Ya Like This
Wederom van Toolroom Trax. Marc Hughes en Justin Spier doen niet te moeilijk. Ze laten je gewoon dansen!
10) Basement Jaxx - Fly Life (Switch Remix)
Ik heb meestal een hekel aan classics in een nieuw jasje, maar Dave Taylor lijkt niets fout te kunnen doen. Switch is hot, en deze remix ook.

Waar draai je zoal de aankomende tijd?
Januari is een rustige maand. Slechts 1 bevestigde gig op de 28ste tijdens Framebusters in de Escape. Ik hoop ook dat de rest snel bevestigd wordt!

Wat houd je verder bezig op dit moment?
Produceren, vooral veel zelf produceren. Best leuk hoor dat plaatjes van anderen draaien, maar nog mooier is het om mensen te zien dansen op iets wat je zelf in elkaar knutselt. Loops en meer op Tony Flexx

Chemistry

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws