Kaarten winnen met Freetix in week 45!

Eveline Meijer | 6 november 2014
daily feature


Zijn de kaartjes uitverkocht voor dat ene feest waar jij heen wilt? Of heb je geen geld voor een ticket? Geen zorgen! Wij geven, net zoals iedere week, weer allerlei kaarten weg voor de vetste feesten! Check snel wat jij kunt winnen.

Strike

Zaterdag 8 november kun je losgaan in de nieuwe Club Supreme te Arnhem. Niet alleen is de club nieuw, ook het sound system is gloednieuw en er staat natuurlijk een rauwe line-up! Geniet van lekkere tunes van B-Front, DJ Luna, The Pusher & San Marco Aka Saphera, Soul Shaperz, Firetrap, Mythix en Dj Apox. Wil jij tickets winnen? Meld je dan snel aan!Strike

Extase @ Graanbeurs

Deejay Alvaro, Roul and Doors (RnD Musik), Paul Mayson, Kaj Melsen, Ruben Skliba B2B Joey Janero en Groovendraaiers, dat kan alleen maar een geweldige avond betekenen! Extase breidt uit naar de vernieuwde Graanbeurs in Breda en dat doen ze met deze fijne line-up. Wil jij hier bij zijn en kaarten winnen? Laat dan hier je gegevens achter!Extase @ Graanbeurs

Komposed

De tweede editie van Komposed staat voor de deur en ook deze keer wordt het weer een knallend feest. In de line-up staan onder andere Rushin, Folker Zwart, Ringo en Pär Grindvik. Wil jij met hen mee feesten? Dat kan! Laat hier je gegevens achter en misschien win jij die tickets wel!

Komposed

HARDdefinition

Waar Dr. Rude zich mentaal voorbereidt door keihard te chillen in de U.S.A., is Bass-D dag en nacht in zijn studio waar hij werkt aan nieuwe producties en al druk bezig is met zijn keiharde tracklist. Beide heren maken zich namelijk op voor 'The Battle of the Glory!', welke op 15 november gaat plaatsvinden in de Hedon Zwolle! Wil jij tickets winnen? Meld je snel aan!

HARDdefiniton

I AM Hardwell - United We Are op 23 januari

Aangezien de kaarten voor de kick-off van de nieuwe tour van Hardwell ongelofelijk snel uitverkocht waren, is er een extra show toegevoegd! Wil jij echt bij I AM Hardwell - United We Are op 23 januari in de Ziggo Dome zijn, maar heb je geen geld voor kaartjes? Je kunt ze nu al winnen! Laat hier je gegevens achter en misschien zie jij Hardwell live!

I Am Hardwell - United We Are

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws