Freetix Win Week 15

Nena Verhoef | 9 april 2015
daily feature


Freetix heeft weer een paar vette winacties voor je klaar staan. Check het!

Tram 10 - Lentefeesten

Vier de lente met Tram 10 op vrijdag 17 april in de Panama in Amsterdam! Bram Fidder zal voor de tweede keer komen draaien in de Tram, aangezien hij zo'n onwijs goede set had afgeleverd tijdens de Winterparade. Daarnaast zijn Ici Sans Merci, Jochem Hamerling en Arno Motz aanwezig. Jij ook? Win je tickets hier.

BeatZ of Pleasure

Op zaterdag 9 mei is het weer tijd voor de Freestyle Maniacs showcase van het jaar: BeatZ of Pleasure! Vanaf 17:00 uur in Beachclub Vroeger gaat het los, met onder anderen Bass-D, Darkraver, Pavo, Panic en Waverider. Belooft veel goeds dus en jij kan er bij zijn. Win je tickets hier.

Wayfarer zonnebril

Het zonnetje laat zich weer vaker zien en dat betekent dat de zonnebrillen weer tevoorschijn gehaald kunnen worden. Voor degenen die toe zijn aan een nieuwe heeft Freetix goed nieuws, want zij mogen twee exemplaren weggeven van KoopJeGadget! Om kans te maken klik hier.

iDance headphones

De juiste oordopjes vinden is altijd lastig, maar Freetix heeft nu wel hele goede voor je klaarliggen!  Ze zijn stevig, zitten lekker en het allerbelangrijkste; ze klinken goed! Ook leuk, er zit een dj software pakket bij en een zakje om de oortjes mooi te houden. Hebben? Win ze hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws