Premier Affair presents Dannic

Rick Francissen | 9 september 2013
events


Wie is er bang voor vrijdag de 13e? Don't panic. Listen to Dannic! Met trots presenteert Premier Affair een nieuwe editie met Revealed Recordings-artiest Dannic in de hoofdrol! Met als locatie Escape Club Amsterdam, gaat deze avond nu al als 'memorabel' de EDM-boeken in!

Wie er de afgelopen twee keer tijdens de uitverkochte edities van Premier Affair bij zijn geweest kan het niet ontkennen: Premier Affair is dé EDM-vrijdag in Amsterdam! Met Sandro Silva & Dyro ligt de lat voor Your Republic hoog. Met een arsenaal aan special effects en show beloofd vrijdag 13 september een avond vol nieuwe climaxen te worden!

dannicPremier Affair presents Dannic

Er moet wat in het water van Breda zitten! Niet alleen Tiësto, Hardwell & R3hab komen uit Breda maar ook Dannic is afkomstig uit 'Zero-76!'. Zijn eerste succes was het winnen van de Dancetour DJ Contest. Dit was een kans om zijn eigen producties te draaien wat uiteindelijk heeft geleidt tot het meedoen aan een remix contest. Met het remixen van Funkerman's track 'Automatic' heeft hij in één klap alle ogen op zichzelf gericht.

Op dit moment gaat Dannic niet hard, maar zoals ze in Breda zouden zeggen: KEI-hard! Als wingman van big boy Hardwell gaat Dannic van Tomorrowland naar Space Ibiza, van EDC New York naar Hakkasan Las Vegas en stond hij als enige support act op de première van de grote I Am Hardwell-worldtour in de Heineken music hall.

Waar: Club Escape, Amsterdam
Wanneer: Vrijdag 13 oktober
Line-up: Dannic, Gernot Müller, Jesse Mak & Jake Tarry, Justified, Mell Tierra, Peter Fields, Tom Ven
Tijd: 23:00 – 5:00
Prijs: € 12,- -> http://www.escape.nl/club.html?show=tickets

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws