Electric Deluxe @ 5 Days Off [donderdag 6 maart 2013] + win tickets!

Peter Güldenpfennig | 6 februari 2014
events


Zoals ieder jaar begin maart is het ook dit jaar vijf dagen feest in Amsterdam. De hoofdlocaties Paradiso, Melkweg en De Balie maken zich klaar om 5 dagen en nachten lang danceliefhebbers van heinde en verre te ontvangen. 5 Days Off vindt dit jaar plaats van woensdag 5 tot zondag 9 maart.

Electric Deluxe @ 5 Days Off

Het label en platform van Speedy J, Electric Deluxe, host ook een avond. Op donderdag 6 maart kun je van 22.00 tot 05.00 uur terecht in de Melkweg waar een breed scala aan techno-artiesten laten horen wat ze kunnen. En zoals we gewend zijn van Electric Deluxe wordt het avontuur niet geschuwd!

Tickets winnen?

De normale ticketprijs is 19 euro maar wij hebben enkele tickets om weg te geven. Simpeler kan eigenlijk niet. Laat je gegevens bij ons achter door hier te klikken en je maakt automatisch kans op een gratis ticket. Simpel en natuurlijk ook gewoon leuk!

Wat: Elecctric Deluxe @ 5 Days Off
Waar: Melkweg, Amsterdam
Wanneer: Donderdag 6 maart 2014
Prijs: €19,-
Line up:

EDLX_5_Days_OffCollabs 3000

Speedy J en Chris Liebing zullen samen optreden als Collabs 3000.

Marcel Fengler

Waar hij voorheen nog schuil ging onder de vleugels van Dettmann & Klock, heeft hij dit jaar na de release van zijn eerste album Fokus (Ostgut Ton) voorgoed afscheid genomen van de 'underdog' positie. Fengler staat garant voor sfeervolle en verrassende techno sets waarin hij niet schuwt om uitstapjes te maken naar ambient en UK progressive.

Truss

De Londenaar Truss timmert al aardig wat jaartjes aan de weg. Hij brak echter pas echt door onder het tijdelijke alter ego MPIA3, wat resulteerde in een platendeal bij R&S Records. Truss staat voor een gevarieerdere, rauwe techno sound waarin acid, oude rave en hedendaagse bass onmisbaar zijn.

Abdulla Rashim

Er is weinig bekend over de mysterieuze producer Abdulla Rashim. Hij woont in Zweden en kiest er bewust voor om niet in de schijnwerpers te staan. Desondanks trekt hij veel aandacht met zijn diepe en duistere techno releases.

Will & Ink

Het duo Will & Ink is het schoolvoorbeeld van 'beter worden doe je altijd zelf'. Met een scala aan zelfgeproduceerde controllers bouwen ze rauwe, beukende techno. Delsin Records liet er geen gras over groeien en gaf de heren de mogelijkheid om een eigen sublabel te starten. Verwacht een haarscherpe live set van Amsterdamse bodem.

Jean Pierre Enfant

De stijl van de resident van de Les Enfants Terribles avonden in Trouw is te definiëren als puristische techno met donkere en rauwe minimal invloeden. Invloeden uit de house- en techno-metropolen Chicago, Berlijn en Detroit vormen de rode lijn in zijn solide sound. Aan hem de taak om de zaal in stijl warm te draaien.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws