Laat je op de cover zetten van Clublife Magazine tijdens Dancefair

Peter Güldenpfennig | 13 februari 2014
events


Nicky Romero, Sander van Doorn, Hardwell, Martin Garrix, wat hebben al deze namen gemeen? Ze stonden ooit voor onze camera omdat ze op de cover wilde van Clublife Magazine! Niet de minsten dus, maar [toggle Title="#"]Template-Cover_Clublife_Magazine[/toggle]nog mooier, straks kun jij je bij dit rijtje voegen! Want als je langskomt op onze stand op de beursvloer van Dancefair kun je je laten fotograferen voor een eigen gepersonaliseerde cover. Niet niks. En het mooie is, iedereen kan meedoen, goed kunnen draaien of produceren is dus niet verplicht!

Ook op de cover?

Hoe gaat het in zijn werk? Simpel, kom langs op onze stand, laat je gegevens achter en vervolgens word je door een professioneel team van fotografen op de foto gezet waarna de vormgevers van ons magazine een gepersonaliseerde cover maken. Gaaf toch? Het kost je niets en levert je trouwens meer op dan een cover alleen.

Fidelio_M1Win prijzen

Heb je je ingeschreven voor een coverfoto? Dan maak je ook nog eens kans op vette prijzen want onder de deelnemers verloten we ieder uur een Philips Fidelio M1 headphone twv 199,- euro.

En als dat nog niet alles is, maak je ook nog eens kans op een Philips Fidelio L2 headphone. De winnaar van de hoofdprijs maken we bekend na de Dancefair, dus hou onze Facebook-pagina en website in de gaten!

Dancefair

Philips Fidelio L2Clublife EDM Magazine is officieel mediapartner van Dancefair 2014 op 15 en 16 februari in de Jaarbeurs Utrecht. Logischerwijs zijn we beide dagen groots aanwezig en doen we uitgebreid verslag vanaf de beursvloer. De kans is bijzonder klein dat je ons niet tegenkomt. We hebben een eigen stand, maar we zullen ook overal op de beurs ons gezicht laten zien zodat thuisblijvers niets hoeven te missen! Hiervoor hebben we een speciaal dossier aangemaakt op onze website, waarin we je op de hoogte houden van het allerlaatste nieuws vanaf de beursvloer. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws