New World Punx rijden je rond tijdens ADE

Peter Güldenpfennig | 10 oktober 2014
events


Het Amsterdamse openbaar vervoer zit tijdens ADE natuurlijk stampvol, dus een leuk alternatief is welkom. De New World Punx hebben daarom een gratis pendelbus geregeld die jou van feest naar feest rijdt.

De gratis pendelbus rijdt tijdens ADE de hele nacht langs de dertien populairste locaties. In de tourbus is ruimte voor tachtig feestgangers. De New World Punx, bestaande uit trancegrootheden Ferry Corsten en Markus Schulz rijden op donderdag 16 oktober zelf ook mee naar hun optreden in de legendarische Panama Club. Zie je de New World Punx-pendelbus, rij dan mee voor een gratis lift naar je favoriete club!

New World Punx bus

De bus rijdt op 15, 16 en 17 oktober tussen 21.00 uur en 08.00 uur 's ochtends. De New World Punx-pendelbus stopt bij de haltes Heineken Music Hall, Jimmy Woo, Ziggo Dome, Melkweg, Panama, Escape, Undercurrent, Air, Gashouder, Westerunie, Studio 80, Trouw en Paradiso.

De bus rijdt natuurlijk in het holst van de nacht door Amsterdam, dus om jouw veiligheid te garanderen zal er de hele nacht beveiliging op de tourbus meerijden. Meer informatie en het laatste nieuws over de New World Punx free tourbus kan je vinden op www.nwpbus.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws