ADE Blog: Protocol Reboot: Nicky Romero

Eveline Meijer | 22 oktober 2014
events


Terwijl de eerste dag van panels, Q&A’s, seminars en meetings langzaam voorbij gaat, maakt de Melkweg zich klaar voor het eerste ADE-feestje van 2014. Protocool Reboot: Nicky Romero is de eerste party die gegeven wordt in de Melkweg. Veel fans, beter gezegd heel veel fans hebben zich opgemaakt voor deze avond. De populariteit van Nicky Romero wordt daardoor nogmaals bevestigd.

Voorafgaand aan Romero stonden namen als Don Diablo en Ned Shepard. Ze stonden de zaal al goed op te warmen bij binnenkomst. Misschien een beetje te goed: de zaal stond ontzettend vol, waardoor er een tropische temperatuur ontstond. Dat mocht de pret echter niet drukken, de show must go on. Vette visuals en licht effecten maken het plaatje compleet.

In de de oude zaal van de Melkweg was het minder warm. De zaal was vrij leeg, waardoor dansen daar zeker wel mogelijk was. Het is jammer dat de oude zaal niet zo in trek was, want ook hier stonden kwalitatief goede namen fijne beats te draaien. Zo stond Thomas Newson, die op donderdag de avond van Hardwell af zou sluiten, goed z’n best te doen.

Niet heel verrassend:  Nicky Romero had toch het meeste publiek. Ondanks de drukte en de warmte, barste de zaal bijna uit zijn voegen bij zijn opkomst. Er werd fanatiek gedanst en uiteraard werd zijn hit samen met Anouk 'Feet On the Ground' uit volle borst mee gezongen. Een ding staat vast, het was een erg geslaagde eerste avond in de Melkweg!

https://www.youtube.com/CMMirZACnj8

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws