Wednesday2weekend: waar moet je dit weekend heen?

Eveline Meijer | 12 november 2014
events


Weet je al waar jij dit weekend heen gaat, of heb je nog geen idee? In het laatste geval schieten wij je te hulp: wij zetten de vetste feesten voor je op een rijtje! Op deze party's zijn wij in ieder geval te vinden en we zien je er graag!

Toffler presents Speedy J

Speedy J maakt er zaterdag niet zomaar een feestje van, hij geeft een vijf uur durende set! Toch staat hij niet alleen op het podium, ook TFX is te zien in Toffler, Rotterdam. Patrick is erbij en jij wilt dit ook zeker niet missen!

Voor meer info check je onze partyagenda.

WE ARE ELECTRIC

We Are ElectricVorige week kwam er nog een kleine programmawijziging, die gelukkig erg goed uitpakte: DJ Set & Verse van Pendulum komen als special guest, maar ook UZ, Homework, Addergebroed en Cees van Balen zijn aanwezig. Dit zijn echter maar een paar namen uit de lange lijst met geweldige artiesten. Davy en Denise gaan genieten van deze vette muziek, geniet jij mee?

Voor meer info check je onze partyagenda.

Ghosttown 2014

Ruffneck, DaY-már, Partyraiser en The Darkraver, dat moet wel een keihard feest worden! Ze nemen nog heel wat andere dj's mee naar Ghosttown om jou een geweldige avond te bezorgen. Govert en Wim gaan er een dansje wagen en zien je graag op de dansvloer!

Voor meer info check je onze partyagenda.

Chateau Techno - Chateau La Fabrique

539x303x271089_regular_356760.jpg.pagespeed.ic.ZDfP-_Q4wIZaterdag komen er echte grootheden naar Zaandam. Onder andere Ici Sans Merci, Ben Sims, Luke Slater, Monkey Maffia en Elias Mazian gaan een er een gigantische party van maken, en Sam zorgt voor geweldige foto's van deze avond. Maakt hij ook een plaatje van jou?

Voor meer info check je onze partyagenda.

Try Before You Die

Er zijn een aantal dingen die je gedaan moet hebben voor je doodgaat. Naar dit feest gaan, dat is er zeker één van! Onder andere Radical Redemption, Kosakoff, Noisekick en Sjek draaien hier plaatjes. Danny maakt er mooie foto's van en schiet er graag één van jou!

Voor meer info check je de website van Try Before You Die.

RotterdamBeats

Artowrk_AicoLind-100.jpg2RotterdamBeats is meer dan alleen een festival; het is ook een internationaal zakelijk platform. Vrijdag en zaterdag staan helemaal in het teken van het promoten van de urban bass en beats cultuur. Met sprekers en feesten worden dit twee geweldige dagen! Onder andere Arkon Fly, Broederliefde, Jeff Solo en Future zijn hierbij. Lobke en Roziena gaan er geweldige dingen zien en hopen jou ook tegen te komen!

Voor meer info check je onze partyagenda.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws