Vier oud en nieuw in Millers Den Haag tijdens NYE Special

Peter Güldenpfennig | 10 december 2014
events


Oudejaarsavond is dichterbij dan je denkt en het wordt dus tijd om je kaarten te gaan bestellen. Millers heeft, zoals gebruikelijk, weer een line-up om in jullie feestbehoefte te voorzien!

Beauriche

De avond wordt geopend door een aanstormend talent. Beauriche heeft een gigantische impact op housemuziekwereld gehad de afgelopen twaalf maanden met releases zoals ‘Every woman', '1986 (people are still having sex)' en zijn remix van Fedde Le Grand’s 'Back ’n Forth'. Mede door dit succes heeft hij op veel festivals gestaan deze zomer. Daarnaast was de grootste doorbraak deze zomer voor hem zijn residence bij nummer 1-dj van de wereld Hardwell in Usuaia Ibiza voor de gehele zomer van 2014.

Funkerman

Om verder te gaan met het opwarmen naar een knallend uiteinde wordt de booth overgenomen door Funkerman. Een internationaal gewaardeerde dj/producer en oprichter van Can You Feel It Records en Flamingo Recordings. Van hip hop naar classic soul, disco en funk, tot aan een pionierende rol in de house golf, hij is altijd bezig naar het vinden, het maken en het spelen van nieuwe en spannende muziek. In 2004 richtte hij samen met collega’s Raf Janden en Fedde Le Grand Flamingo Recordings op. Dit label werd sterker en sterker en is verantwoordelijk voor het releasen van een aantal van de grootste househits van de afgelopen tien jaar, waaronder Ida Corr’s 'Let Me Think About It', Fedde Le Grand's 'Put Your Hands Up For Detroit' en Fedde en Funkerman's samenwerking, '3 Minutes To Explain'. Aan het einde van 2013 besloot Funkerman een semi-sabbatical te nemen van het draaien om zich volledig te kunnen richten op zijn werk in de studio. Het resultaat hiervan is een nieuw album wat gereleased zal worden in 2015, tezamen met een aantal singles. Echter, de sabbatical is voorbij en hij is terug als nooit tevoren!

Roul and Doors

De derde act, twee rijzende sterren in de houseindustrie en echte friends of Millers. Roel Rats en Stijn Doors, beter bekend als Roul and Doors. Met als doel het verrijken van de muziekindustrie creëren Roul and Doors hun eigen geluid waarbij ze verschillende muziekstijlen en producties combineren. Hun melodische geluid en knallende beats hebben zich meerdere malen bewezen op de dansvloer van Millers. Genoeg reden om ze opnieuw uit te nodigen om zo met ons het nieuwe jaar in te luiden.

Erick E

Om verder te gaan met de line-up, een dj die we toch rustig een legende kunnen noemen. Erick E is een van de meest gewaardeerde namen in de Nederlandse housescene. Verantwoordelijk voor tracks als 'Pancake Don’t Turn Your Back' op het label WORK. Vele malen in zijn carrière stond hij achter de draaitafels op grote evenementen als Dance Valley, Sensation, Mysteryland, Day at the park, en Extrema Outdoor. Ook stond hij in internationale clubs als NOW & WOW Rotterdam, Amnesia Ibiza, Rex Paris, en Catwalk Barcelona. Hij heeft het voor elkaar gekregen succes te boeken met internationale releases, top 10-noteringen en een indrukwekkende lijst compilaties en nummer 1-hits. Nadat hij vorig jaar tijdens NYE Millers volledig op zijn kop zette, is ervoor gekozen om Erick wederom uit te nodigen om er weer een groot feest van te bouwen.

Shermanology

Last but not least, broer en zus met een hart gemaakt van beats en soul. Sinds Shermanology de wereld in knalde in 2009 met '3MIN2XPLN' (3 minutes to Explain) door Fedde Le Grand & Funkerman featuring Andy en Dorothy Sherman, is hun geluid niet meer weg te denken uit de edm-wereld. De getalenteerde familieleden, die in vanaf 2008 tot dit jaar werden begeleid door neef Leon Sherman, combineren produceren, componeren, liedjes schrijven en draaien met ijzersterke stemmen. Ze genieten immens succes met hits als 'Blessed' met Avicii, 'Can’t You See' (met GRX) en de wereldwijde megahit 'Can’t Stop Me', een samenwerking met Afrojack. Deze track was een top 10-hit in Nederland en stond ruim een half jaar in de Nederlandse Top 40. Het doel van Shermanology op dit moment is het verbreden van hun horizon terwijl aan de andere kant rekening wordt gehouden met het totale muzikale verleden. Andy: ‘We willen onze sound muzikaler maken, met meer vocalen en complete tracks, maar nog steeds aansluitend bij wat er op dit moment in de edm-wereld gebeurt.'

Zoals in de afgelopen vijf jaren zal Millers weer worden omgetoverd tot een speciale NYE-club. Om onderdeel te worden van deze grootste nieuwjaarsviering moet je snel zijn, net als voorgaande is het mogelijk snel uitverkocht. Niet gek met een line-up als deze.

Wat: Millers NYE Special
Waar: Millers, Den Haag
Wanneer: Woensdag 31 december
Line-up: Beauriche, Funkerman, Erick E, Rould and Doors, Shermanology
Tickets: Normaal: €25,-
VIP: €300,- (tafel voor vijf personen)

Tickets bestel je hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws