RAM gaat voor een 5 uur durende set tijdens Grotesque in Concert

Eveline Meijer | 11 december 2014
events


Grotesque keert terug met een nieuwe editie van hun succesvolle party van vorig jaar: Grotesque in Concert! Vorig jaar was Markus Schulz de belangrijkste man achter de decks in Central Studios, maar op zaterdag 20 december is het de eer aan Grotesque's resident: RAM.

RAM draait tijdens Grotesque vijf uur lang, waarin hij een hoop tracks van zijn nieuwe album presenteert. Dit is ook meteen de eerste en laatste keer dat je deze tracks kunt horen voordat het album uitkomt in 2015. RAM staat echter niet alleen op het podium, hij wordt begeleid door piano, cello, harp en de vocalisten Susana, Clare Stagg en Kim Kiona. Daarnaast wordt er afgesloten met een exclusieve en eenmalige Bas & RAM klassieke hardtrance set, samen met Bas.

Grotesque in ConcertHet jaar van RAM

Na een turbulent jaar, heeft deze trance pionier uit Amsterdam alles wat hij heeft in zijn levenslange passie voor muziek gestopt. Het resultaat is ons dan ook zeker goed bevallen: geweldige en emotionele tracks als 'RAMelia' en 'Kingdom of Dreams' brachten hem het succes dat hij nodig had om hem door deze periode heen te helpen. Zijn laatste 'publieke' en misschien wel mooiste eerbetoon aan zijn overleden vrouw Amelia, is zijn eigen artiestenalbum uit te brengen in het begin van volgend jaar. De ontroerende titel Forever Love, zal ongetwijfeld veel emoties losmaken, zeker bij mensen die hetzelfde hebben meegemaakt als RAM. De release van het album valt samen met een wereldwijde album tour in 2015.

Met de aankondiging van Grotesque in Concert laat RAM ons nog weten: 'Zoals je wellicht weet, is het afgelopen jaar zeer intens geweest met veel ups en downs. Vooral als gevolg van mijn muziek en de steun van mijn familie, vrienden en jullie allemaal, ben ik erin geslaagd om een positieve draai aan dit jaar te geven, zonder mezelf te verliezen. Ik heb al mijn emoties in dit album zitten, deze uitlaatklep heeft me bijzonder goed gedaan.'

In het kort

Wat: Grotesque in Concert with RAM
Waar: Central Studios, Utrecht
Wanneer: zaterdag 20 december
Tijd: 22:00 - 05:00
Line-up: RAM, Adam Seller, MC Da Silva, Susana, Clare Stagg, Kim Kiona, Bas & RAM
Prijzen: €25,- en hier te koop

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws