Wednesday2weekend: waar moet jij dit weekend heen?

Eveline Meijer | 4 februari 2015
events


Het weekend staat alweer bijna voor de deur, tijd om je weekend vol te plannen met de vetste feesten! En vette feesten, die zijn er genoeg. Zo kun je dit weekend naar CARRÉ voor Fedde Le Grand, of bijvoorbeeld naar Dirty Dutch.

Grand – By Fedde Le Grand

Voor het eerst staat er een dj in CARRÉ! De stoelen worden uit het Koninklijk Theater gehaald, de keiharde beats worden naar binnen gesleept. Anna, Davy en Dirk-Jan gaan genieten van een avondje Fedde Le Grand en zien je er graag!

Voor alle info check je onze party agenda!

Dirty Dutch Metamorphosism

Dirty Dutch, je kent het concept van Chuckie waarschijnlijk wel. Dit belooft weer een heerlijke avond te worden met dj's als Thomas Newson, Gregor Salto, Dyna, Gregori Klosman en natuurlijk Chuckie himself! Anna gaat er een vet report over maken en komt je er graag tegen!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/Pcm1QaMhV8Y

Fritz Kalkbrenner – Ways Over Water Tour

De Duitse Fritz Kalkbrenner staat vrijdag in het Paradiso! Je kunt hier genieten van een mix tussen soul, funk en feelgood popmuziek. Ron gaat een avond los en hoopt dat je meedoet!

Voor alle info check je onze party agenda!

Hard Bass

Ben je fan van de hardste hardcore? Dan is Hard Bass the place to be! Vier teams met ieder vier dj's geven je de vetste hardstyle in vier verschillende stijlen! Bovendien is er een vet album gemaakt, met daarin vier cd's die door één van de leden uit elk team geremixt is. Nog leuker: de cd is te winnen! Misschien heb jij vast de beste voorbereiding op het hardste feest!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/XMFSQGW6ZYY

Bungalup

Drie dagen feesten, dat klinkt ons als muziek in de oren! Van vrijdag tot en met zondag is het feest in Centerparks De Eemhof met artiesten als Joris Voorn, Melon en Agoria!

Voor alle info check je onze party agenda!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws